Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 9.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Karanténa pro Litovelsko a Uničovsko končí

Zprávy z regionu

29.3.2020

Autor: jap

Od půlnoci skončí karanténa pro Litovelsko a Uničovsko. Nařízení, které platilo od 16. března, dnes zrušila krajská hygiena.

Ilustrační foto.

Foto: Jan Procházka

"S ohledem na aktuální vývoj epidemiologické situace v katastrálních územích specifikovaným mimořádným opatřením a s ohledem na aktuální vývoj situace na ostatním území Olomouckého kraje, lze k dnešnímu dni konstatovat, že míra závažnosti a výskytu pozitivních případů onemocnění COVID-19 a následných významných kontaktů s pozitivními osobami, je v obou případech srovnatelná," píše se ve zdůvodnění zprávy, kterou dnes vydala krajská hygienická stanice. Podle hygieniků jsou opatření, přijatá ministerstvem zdravotnictví pro celou republiku, v podstatě totožná s těmi, která hygiena zavedla v uzavřené oblasti a není tedy důvod, aby karanténa pro Litovelsko a Uničovsko pokračovala. Lidé by si ale podle hygieniků měli uvědomit, že situace je nadále závažná a dodržovat všechna nařízení, která platí plošně pro celou republiku. Tedy, pokud možno, zůstávat doma a ven vycházet jen v nejnutnějších případech. 

jap

Reklama

Daja patchwork

Katalog firem » Obchod » Metrový textil, látky, patchwork

Bavlněné látky a pomůcky pro patchwork. Největší výběr látek v Olomouci a okolí. E-shop i prodejna. Určitě stojí za to nás navštívit. Prodejna je v centru Olomouce.