Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Jarní premiéra, Sigmu čeká Sparta

Sport

27.1.2023

Autor: Petr Pelíšek

Sedmnáctým kolem se o víkendu po zimní přestávce zase rozjede fotbalová FORTUNA:LIGA. Sigmu čeká letošní první mistrovský zápas doma. Na Andrově stadionu nastoupí v sobotu proti Spartě Praha (18.00).

Na Hané doufají, že se jim povede těžkého soupeře na start jara zvládnout. „Věřím že budeme úspěšní. Spartě vyšel závěr podzimu, bodoval, je konsolidovanější. Vpřípravě porazila silné německé celky. Je to pro nás výzva," řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma.

Spartu Sigma porazila na svém stadionu čtyřikrát z posledních vzájemných zápasů, nedokázala na Andrově stadionu ani skórovat.

Sigma do zápasu nepůjde úplně kompletní. Se zdravotními problémy laborují Matúš Macík, Vilém Fendrych a Juraj Chvátal.

Zápas SK Sigma Olomouc – Sparta Praha začne v sobotu 28. ledna v 18.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Miroslav Zelinka, asistovat na pomezí mu budou Jaroslav Kubr a Marek Podaný.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Trefil – Vraštil, Beneš, Pokorný – Zifčák. Navrátil, Breite, Zorvan, Zmrzlý– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.
Sparta: Kovář – Panák, Vitík, Sørensen – Wiesner, Kairinen, Krejčí, Zelený – Kuchta, Čvančara, Haraslín. Trenér Brian Priske.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Hanácká hospoda

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Naše menu je sestaveno tak, aby si každý zákazník vybral. Nabízíme českou klasiku, křídla, žebra, kolena, ale také steaky, ryby, burgery a saláty. TANKOVÉ PIVO RADEGAST RYZE HOŘKÁ 12° ...