Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fotbalisté SK Sigma nerozhodně v Příbrami

Sport

5.10.2019

Autor: Petr Pelíšek

Ve 12. kole FORTUNA:LIGY hráli fotbalisté SK Sigma Olomouc v Příbrami. Duel vyloženě mnoho vyložených šancí nepřinesl, takže když nepadla ani jedna branka, dělily se body za bezbrankovou remízu.

První šanci si v 6. minutě vypracovali domácí. Rezek našel v šestnáctce Škodu, který po otočce přízemní ranou netrefil branku. Na druhé straně z halfvoleje minul také Plšek. Domácí se přes větší aktivitu do zakončení příliš nedostávali, ve 36. minutě však Rezek po rohovém kopu vypálil nad.

Příbramští vstoupili lépe i do druhého dějství a Alvir v 50. minutě z přímého kopu protáhl Reichla. Branku pak hlavou přestřelil úplně volný Kingue. Chvíli nato zahrozila i Olomouc. K přímému kopu ze zhruba třiceti metrů se postavil Falta a trefil tyčku. Na druhé straně Reichl zlikvidoval Rezkovu ránu ze standardky. V 70. minutě Falta opět z dálky tvrdě vypálil z přímého kopu, ale tentokrát míč vyrazil brankář Kočí. Za čtvrt hodiny se blýskl také Reichl, který vytáhl střelu náhradníka Stupareviče. Olomouc v Příbrami bodovala po třech prvoligových porážkách za sebou.

"Po posledních zápasech, kdy jsme inkasovali hodně branek, jsme sem přijeli hrát trošku zezadu a na nulu. V tom jsme úkol splnili. Bohužel dopředu už to nebylo ono, vázla tam kombinace. Spoustu situací jsme nedotáhli. Dá se říct, že jsme soupeře moc neohrozili, až na tu střelu Falty, která šla o tyčku ven. Byl to takový zápas na 0:0. Domácí měli jednu tutovku, kdy hlavičkou přestřelili. My zase nastřelili tyčku. Takže myslím, že je ten výsledek spravedlivý," řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

1. FK Příbram - SK Sigma Olomouc 0:0

Rozhodčí: Julínek - Podaný, Šimáček. ŽK: Rezek, Tregler, Soldát - Houska. Diváci: 1860.

Příbram: Kočí - Tregler, Kodr, Kingue, Cmiljanovič - Soldát - Nový (90.+1 Polidar), Alvir, Rezek, Zeman - Škoda (73. Stuparevič). Trenér Roman Nádvorník.
SK Sigma Olomouc: Reichl - Zahradníček (89. Kerbr), Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, González (90.+3 Texl), Plšek, Falta - Nešpor (81. Greššák). Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obchodní centrum - OC CITY

Katalog firem » Obchod » Supermarkety, hypermarkety, obchodní domy a centra

Olomouc CITY je obchodní a zábavní centrum s dlouholetou tradicí, kde zákazníci najdou klidnou a příjemnou atmosféru pro nakupování a zábavu. Naleznete zde prodejny známých módních značek,...