Fingers Up vás naladí na letní festivalou sezonu. Skvělou hudbou všechno teprve začíná - OLOMOUC.CZ
Reklama

Středa 23. října 2024, svátek má Teodor, venku je 9.5 °C

Fingers Up vás naladí na letní festivalou sezonu. Skvělou hudbou všechno teprve začíná

Kultura

17.6.2024

roc

Léto a festivalová sezóna začíná již tradičně na festivalu Fingers Up. Jak jinak zakončit školní rok a přivítat letní prázdniny než pořádnou party. Chillout zóny, aktivity pro malé i velké, bazén plný nafukovacích unikornů, areál vyzdobený kilometry světýlek a food zóna s posezením, kde nevíte, co dříve ochutnat. K tomu dvě stage, kde se střídá česká a zahraniční hudební scéna.

Všechny informace najdete na webu a instagramu.

Předprodej lístků na festival Fingers Up, který se uskuteční v pátek 21.6. a v sobotu 22.6. v areálu Morava Campu v Mohelnici, je v plném proudu. Pozor, děti do 15ti let mají vstup zdarma. Kromě skvělé hudby se na Fingers Up hraje i gastronomická extraliga bister, kaváren a restaurací. K nám se totiž nejezdí jen za písničkou, k nám se jezdí nasávat atmosféra. Po příjezdu se můžete ubytovat ve stanovém městečku, v chatce nebo dokonce v hotelovém pokoji. "Naše stálice Cakirs burgr letos příchází i s variací sendvičů k snídani, takže kdo je miluje, nemusí čekat až bude čas k obědu," ladí chuťové buňky návštěvníků pořadatelé.

Velkou novinou je španělský kuchař, který bude chystat tradiční paellu, grilované krevety, makrely a tapas. Kávové speciality letos nabídne lokální kavárna krásná a stylová Pohofka. Po obědě je fajn dát si třeba Cider nebo víno v Royal Wines. K pivu se nejvíc hodí domácí langoš od Hostince na hřišti nebo hranolky od Fry & Dip. U bazénu si můžete vychutnat mexickou kuchyni Roburrito nebo pizzu přímo z pece od Frančeska. Skvělou balijskou kuchyni nám opět připraví Balikejk a na ranní kocovinu bude čekat česnečka v kavárně V lese nebo Pho v Yuzu sushi. Prostě vybere si každý.

"Dbáme na kvalitu surovin a prodejce do naší Food zóny velmi pečlivě vybíráme.
Připravili jsme obrovské množství dalších atrakcí. Síly mohou návštěvníci změřit v ČEZ sport zóně, zahrát si beachvolejbal nebo skočit do bazénu a dát si závody na nafukovačkách. Skupina ČEZ je již tradičně hlavním partnerem festivalu. Pokud by někoho přemohla únava, může se uvelebit v některé z chillout zón, křesle holiče z Doe´s barber shop, nebo lehátku maséra," lákají pořadatelé.

Na které interprety se tedy mohou návštěvníci těšit? V pátek na Tata Bojs, Sto Zvířat, Eddie Stoilow, Renné Danga nebo rakouské Velvet Wasted. V sobotu vystoupí zábřežský Orchestr, Tomáš Klus, Vypsaná Fixa, Smack One, Gleb, MC Gey LEAP (UK) a vše vyvrcholí vystoupením Ventolina. 

Každá pořádná akce má mít svou afterparty. Tu si můžete užít v baru stolárna pod taktovkou Hanácké vodky, nebo pod hvězdami u ohniště.