Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Olomouce míří heterosexuální komedie Buzíci!

Tipy a názory

22.3.2019

Autor: red

Herci moderního improvizovaného divadla IMPRA ve spolupráci s Divadlem Nabalkoně, Divadlem na Šantovce a společností Next Picture Praha si Vás dovolují pozvat na premiéru inscenace Buzíci. Premiéra proběhne v pondělí 25. 3. v 19:00 v prostorách Divadla na Šantovce.

Podle režiséra Petera Sergeho Butka jsou Buzíci flákačská heterosexuální komedie o dvou nerozlučných kamarádech, kteří s láskou a humorem čelí nadcházejícímu konci světa. Hlavní postavy ztvárňují držitelé Studentské Thálie Hanny Firla a Ondřej Král, který se o inscenaci vyjadřuje takto: "Být flákačem už si dnes nikdo pořádně nemůže dovolit. Je to svým způsobem exkluzivní. Buzíci jsou komedie o tom, že pravá přátelství nekončí, ani když se blíží konec světa, se kterým se každý vyrovnává po svém."

Diváci mohou kromě dvou hlavních představitelů vidět na jevišti také herečku Kateřinu Coufalovou. Všichni tři se předvedou v několika postavách a kontrastních situacích, přičemž ukážou také značnou míru herecké improvizace, která nemá hranice. Představení produkčně zaštiťuje společnost Next Picture Praha, která má na kontě tituly jako Bláznový Petříček, Lordi, Zhasněte Lampiony a další.

Hrají: Hanny Firla, Ondřej Král a Kateřina Coufalová
Scénář a režie: Peter Serge Butko
Kostýmy a scéna: Markéta Zborníková
Asistent režie: Marína Dír

Více se dozvíte zde.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941