Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Olomouce dorazí Coca-Cola vánoční kamion

Tipy a názory

3.12.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Už 16. prosince do Olomouce zavítá vánočně nazdobený Coca-Cola kamion. Přestože nám nosí dárky Ježíšek a jsme na to hrdí, zejména mezi dětmi je nasvícený kamion velkým lákadlem. A tak se především ti nejmenší mohou těšit na Santu a skřítky, ale také na spoustu hudby a zábavy.

Ilustrační foto

Foto: Archiv redakce

Červený Coca-Cola kamion letos opět vyráží na své vánoční turné po České republice. Svou pouť po deseti českých městech zahajuje 9. prosince v Jihlavě a do Olomouce na parkoviště před Albert v Olympii zavítá v pondělí 16. prosince v 16:30.

Příběh Coca-Cola Vánoční tour je v každém městě stejný. Program začíná už v 16:00 a při čekání na Santu se děti mohou zapojit do soutěží a naučit se Santův vánoční tanec. Příjezd osvětleného kamionu je naplánován na 16:30. Těšit se můžete na koledy, chybět nebude ani oblíbené focení se Santou v Santově pokojíčku. 

Veškeré informace o Coca-Cola vánočním kamionu naleznete zde.

Zuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Reklama

U.S.G. POL s.r.o., Lékařská genetika

Katalog firem » Zdravotnictví » Genetika

LÉKAŘSKÁ GENETIKA * konsiliární ultrazvuková (UZ) vyšetření při podezření na vrozené vývojové vady (VVV) plodu nebo v případě vyššího rizika pro závažná genetická onemoc...