Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Richie Kotzen, Late Night i výroční koncert The Cure

Tipy a názory

11.7.2019

Lenka Šimková

Před námi je čtvrtek. Především se můžete těšit na zahájení Olomouckých kulturních prázdnin, které odstartuje koncert Richieho Kotzena. A co dalšího se bude dít? Podívejte se ;-)

Narozeniny dnes slaví český herec Jiří Krampol (*1938), americká folková písničkářka Suzanne Vega (*1959) a italský módní návrhář Giorgio Armani (*1934).

Svátek má Olga

Dnes po práci můžete zajít třeba na komedii Late night, kterou dává od 17:30 kino Metropol. A co o filmu prozradí anotace? "Katherine Newbury je jedinou ženou, které se kdy povedlo po několik let moderovat úspěšnou večerní talkshow. Když je však označena za "ženu, která nenávidí ženy", rozhodne se urychleně přijmout nezkušenou Molly, která je tak jedinou ženou mezi stávajícími scénáristy. Molly je odhodlaná dokázat, že práci nezískala jen kvůli svému pohlaví a chce Katherine pomoci oživit její talkshow a kariéru. Svými činy však docílí větších změn, než původně zamýšlela.."

Od 19:00 vás pak v Premiere Cinemas v Šantovce (a od 20:00 v kině Metropol) čeká záznam výročního koncertu legendární skupiny The Cure. Ta před rokem vystoupila na pódiu v londýnském Hyde Parku, aby oslavila neuvěřitelných 40 let na scéně. Režisér a dlouholetý spolupracovník kapely Tim Pope neopakovatelný večer zaznamenal a díky nejmodernějším technologiím z něj vytvořil dechberoucí zážitek i pro diváky v kinech po celém světě. 

A jeden koncert se dnes večer chystá přímo na Korunní pevnůstce. V rámci zahájení Olomouckých kulturních prázdnin se publiku představí Richie Kotzen. Tento vynikající americký zpěvák, kytarista, skladatel a producent je známý především jako člen Poison, Mr. Big nebo rockové supergroup The Winery Dogs a do Olomouce přijede po třech letech. Vstupenky pořídíte v předprodeji za 650 korun, na místě pak za 750 korun. Více se dozvíte zde →

A příjemný večer můžete strávit také v Letním kině, které má dnes na programu Atlas mraků. Za vstup zaplatíte 100 korun a začátek promítání je plánován na 21:30, ale může se mírně zpozdit z důvodu čekání na nezbytné setmění.

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Užijte si čtvrtek!