Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18.5 °C

Dnešek: Můj romantický příběh i Můj báječný rozvod

DNEŠEK

11.6.2024

Jan Procházka

Je tu úterý. Jaké bude?

16:00 / Procházka historickými parky / Bezručovy sady
19:00 / Můj báječný rozvod / Reduta
19:00 / Ivan Hrozný / Moravské divadlo
19:00 / Můj romantický příběh / Divadlo Tramtarie
19:00 / TTalk: Oto Košta / Telegraph
20:00 / Už jsme doma / Kateřinská 10

Zábavná a hodně ironická hra pro jednu herečku, plyšového psa a sedmnáct postav, jež všechny hraje Eliška Balzerová. To je představení Můj báječný rozvod, které dnes můžete vidět v Redutě. "V divácky vděčné kultivované inscenaci ohromuje herečka proměnlivostí, temperamentem i smyslem pro humor, dvě a půl hodiny neopouští jeviště a s lehkostí udrží pozornost diváků," slibují pořadatelé.

Vztahový příběh na trochu jiné téma s názvem Můj romantický příběh dnes nabídne Tramtarie. "Hlavními hrdiny jsou kolegové Tom a Amy, kteří se spolu tak trochu omylem vyspí po firemním večírku. Následně začnou rozvíjet vztah a oba si brzy musí odpovědět na stejnou otázku, a to, zda-li zůstat singl a dál hledat ideální protějšek, anebo se spokojit s někým, kdo v jejich očích pomyslná kritéria nesplňuje..." zeptají se autoři inscenace.

Lékař, vysokoškolský pedagog a několik měsíců i hejtman. To je Oto Košta, kterého si pozvali Robert Runták a Radim Kašpar do své debatní série TTalk. "Jak se mu vyučuje generace mladých lékařů? S čím ve své praxi setkal a jak se medicína v jeho očích posunula? A jak se Olomouc měnila a mění v jeho očích?" Odpovědi dostanete dnes večer v Telegraphu.