Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Čtvrtníček v Discolandu i Historky z Tinderu

DNEŠEK

21.3.2023

Jan Procházka

Je tu úterý. Jaké bude?

10:00 / Kino senior: Korzet / Telegraph
17:00 / S režisérem na cestách / Knihovna města Olomouce
18:30 / J. G. Páleníček: Mater speciosa / Jan Čep: V setmělém horizontu / Muzeum umění
19:00 / Fantastické divadlo / Moravské divadlo
19:00 / Discoland / Divadlo na Šantovce
19:00 / Partička / kino Metropol
19:00 / HC Olomouc - Dynamo Pardubice / Zimní stadion
20:00 / LiStOVáNí: Historky z Tinderu / Telegraph
20:00 / Jarda pospíšil a Mirek Vitula / Kateřinská 10

Na začátek jedna pozvánka ze světa sportu. Hokejisty HC Olomouc čekají důležitá domácí utkání v rámci čtvrtfinálové bitvy s Dynamem Pardubice. To na svém ledě vyhrálo zatím oba zápasy, a tak bude muset Mora pořádně zabrat a Pardubicím porážku vrátit. První zápas začíná už dnes v 19 hodin v plecharéně, tak přijďte hráče povzbudit na stadion! ;)

Říká se, že kdo si pamatuje devadesátky, ten je neprožil. Ale co když se na tuto dobu snažíme zapomenout i z jiných důvodů? Právě o tom je inscenace Discoland, která mapuje vzpomínky bývalých zaměstnanců, návštěvníků a dalších pamětníků dnes už legendárního klubu Discoland Sylvie. Zatímco postava majitele klubu Ivana Jonáka je notoricky známá, o těch „druhých“ netušíme skoro nic… V hlavních rolích Petr Čtvrtníček a Jiří Vyorálek. Dnes večer v Divadle na Šantovce.

"Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky - protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách!" Tak zvou pořadatelé na oblíbené LiStOVáNí Lukáše Hejlíka, které se tentokrát uskuteční v Telegraphu. Kromě Hejlíka v něm vystoupí populární stand-up komička Lucie Macháčková, která s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly.

Mějte krásný den!