Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Richard Jewell, Jsem do tebe, deskovky i Poslední aristokratka

Tipy a názory

20.1.2020

Lenka Šimková

Před námi je další pondělí! Co tento den v Olomouci přinese? Podívejte se společně s námi, kam můžete vyrazit. Třeba do kina, na hry nebo do divadla...

KAM ZAJÍT?

14:00 / Poslední aristokratka / kino Metropol
14:00 / NE! smrti na silnici / Centrum Semafor
15:00 / Deskovky – Leden 2020 / Knihovna města Olomouce
17:00 / Na nože / kino Metropol
18:00 / Lenka Lukačovičová: Common sense / Divadlo na cucky
19:00 / Poslední noc s Claudií / Divadlo Tramtarie
19:00 / Jsem do tebe / Divadlo na cucky
20:00 / Richard Jewell / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví herečka Jana Brejchová (*1940), písničkář Vladimír Merta (*1946), zpěvák Kamil Střihavka (*1965) a americký režisér David Lynch (*1946).

Svátek má Ilona a Sebastian

Už ve 14:00 se můžete vypravit do kina Metropol, které uvede českou komedii Poslední aristokratka. Vstupenky za 70 korun koupíte tady. Pokud máte rádi deskové hry, tak by vám neměla uniknout dnešní akce v Knihovně města Olomouce. Členové Klubu deskových her se scházejí pravidelně jednou za měsíc a od 15:00 do 18:00 společně tráví příjemné večery plné zábavy. Pokud však nejste členy Klubu a stejně si chcete zahrát, tak se můžete přihlásit přes email deskovky@kmol.cz nebo v dospělém oddělení. Počítejte však s tím, že přednost budou mít nahlášení členové Klubu.

Pokud máte chuť zajít dnes večer do divadla, tak Tramtarie má v 19:00 na programu komedii Poslední noc s Claudií, která vypráví o třech výrazných hrdinech - jedním je vynikající hokejista, dalším muž na mateřské, třetím pak frontman ne příliš úspěšné rockové kapely. Jedno mají společné - je jim šedesát, nenacházejí se zrovna v nejlepší fázi života, všichni se potkají se smrtí a zjistí, že tou veškerý blázinec teprve začíná. A pokud neseženete vstupenky na dnešní představení, můžete si s předstihem koupit na některou z repríz. To Divadlo na cucky uvede ve stejný čas inscenaci Jsem do tebe, která, kromě jiného, přibližuje důvěrně známé situace ze života zamilovaných. Lístky za 170 korun si rezervujte tady

Kino Metropol zve ve 20:00 na film režiséra Clinta Eastwooda nazvaný podle hlavního protagonisty Richard Jewell. Snímek  se vrací do roku 1996, kdy se během XXVI. letních olympijských her v Atlantě podařilo pracovníku bezpečnostní agentury, Richardu Jewellovi, zachránit tisíce životů nálezem batohu s výbušninou. Z prvotně oslavovaného hrdiny se však později, kvůli manipulativním a zavádějícím informacím z médií, stává hlavní podezřelý... Vstupenky za 140 korun koupíte v pokladně kina nebo online.

Hezké pondělí!