Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Local Event #5, Římské noci, den poezie i Depeche Mode

Tipy a názory

21.11.2019

Lenka Šimková

Čtvrtek je tady a nabízí hned několik zajímavých akcí. Na své si přijdou milovníci módy a skvělé zábavy, dále se můžete těšit na divadelní představení s degustací vín a bude toho samozřejmě mnohem víc! Podívejte se, co všechno se dnes chystá..

KAM ZAJÍT?

10:00 / Vánoční kluziště / Dolní náměstí
14:00 / Panství Downton / kino Metropol
17:00 / Den poezie 2019 / Knihovna města Olomouce (Jungmannova)
17:00 / Dokumentární zastavení – České děti / Vědecká knihovna
17:30 / Vlastníci / kino Metropol
18:00 / LOCAL EVENT #5 / Cafe New One
19:00 / Olivy vs. All Imp / Arcidiecézní muzeum
19:00 / Studio SEN – Kráva v teleti / Divadlo na cucky
19:00 / Římské noci / Divadlo na Šantovce
19:15 / Bruslení veřejnosti / zimní stadion
20:00 / Nápoj zdarma - křest CD / Bounty Rock Cafe
20:00 / Depeche Mode: SPIRITS in the Forest / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví americká herečka Goldie Hawn (*1945) a islandská zpěvačka Björk (1965).

Svátek má Albert

Od 17:00 bude na pobočce Knihovny města Olomouce v Jungmannově ulici probíhat Den poezie, na kterém se můžete setkat s básníkem Jiřím Květoslavem Hrubým. Spolu s ním vystoupí hudební skupina My tři a … Ve stejný čas nabídne Vědecká knihovna v Olomouci promítání filmu k výročí sametové revoluce. Vstup na dokument České děti je zdarma.

Skvělou zprávu máme i pro všechny milovníky módy a skvělé zábavy. Už dnes večer proběhne v prostorách Cafe New One od 18:00 Local Event #5. Těšit se můžete na několik módních přehlídek, hudebních vstupů, skvělý raut, spoustu zábavy a pohodové atmosféry. I tentokrát si tu budete moci zakoupit originální dárky. Navíc pokud se vám během přehlídky zalíbí některý z módních kousků, není problém si ho odnést domů. Lístky stojí 500 korun a podrobné informace o akci se dočtete tady →

Pokud chcete zajít večer do divadla, tak od 19:00 uvidíte v Arcidiecézním muzeu divadelní improvizaci, v rámci které se představí olomoucké Olivy proti ostravskému týmu All Impu. Za vstup zaplatíte 180 korun. To Divadlo na cucky má ve stejný čas na programu inscenaci z produkce Dramatického studia SENior s názvem Kráva v teleti. Vstupenky za 100 korun můžete rezervovat tady. V Divadle na Šantovce pak uvidíte veleúspěšnou hru Římské noci se Simonou Stašovou a Oldřichem Víznerem v hlavních rolích. Jako doprovodný program před představením bude možnost degustace italských vín a pro velký zájem je toto představení na programu divadla i zítra, zbývají poslední vstupenky.

Zasportovat si večer můžete na zimním stadionu, kde od 19:15 do 20:15 bude probíhat bruslení pro veřejnost. To v Bounty Rock Cafe se můžete od 20:00 těšit na koncert olomoucko-zlínské folkrockové skupiny Nápoj zdarma, která zde představí své zbrusu nové album Lavsongy. A hudební zážitek vás čeká i v kině Metropol, které má od 20:00 na programu koncertní snímek kultovní britské kapely Depeche Mode. Vstupenky za 250 korun koupíte tady.

Hezký čtvrtek!