Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 8.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Local Event #5: těšte se na módní přehlídky, design i pop-up stores

Tipy a názory

6.11.2019

Zuzana Doleželová

Čas večírků je tu... Proč si neužít jeden opravdu speciální! Už 21. listopadu se v Cafe New One koná Local Event #5 - unikátní projekt spojující módní design, estetickou dermatologii, zajímavé značky i skvělou zábavu. Tentokrát s pořádnou porcí přehlídek!

Local Event s pořadovým číslem 5 se koná už 21. listopadu v 18:00 v Cafe New One. Těšit se můžete na několik módních přehlídek, hudebních vstupů, skvělý raut, spoustu zábavy a pohodové atmosféry. I tentokrát si tu budete moci zakoupit originální dárky. Navíc pokud se vám během přehlídky zalíbí některý z módních kousků, není problém si ho odnést domů.

"Rádi bychom Local Event pojali jako takovou předvánoční party, kde se lidé dobře pobaví, užijí si skvělé fashion show, k tomu nám bude hrát rezident z klubu Belmondo DJ Domez... Zároveň budou mít naši hosté prostor na to, aby si popovídali nebo aby si pro sebe nebo pro své blízké pořídili zajímavé dárky," lákají na Local Event pořadatelky Petra Neoralová z NEO BEAUTY CLINIC a Zuzana Sedláčková z Milly Fashion. Celou akci bude moderovat herečka Moravského divadla Olomouc Natálie Tichánková. "Můžu prozradit, že Natálka s DJ Domezem dokonce chystají pro naše hosty překvapení," usmívá se Petra Neoralová a dodává: "Během večera se rozhodně nebudeme nudit!"

Na co všechno se můžeme těšit? Originálními modely nadchnou Milly Fashion, Sandra Švédová, Roca Blanca, Flamingo, SHE Design, šperky se blýskne Leona Korhoňová, inspiraci na společenskou sezonu vám dodá svatební centrum CAXA. Zejména dámy ocení přítomnost NEO BEAUTY CLINIC, G-Centra nebo Zdravého stravování, designové kousky nabídne Oční optika Rozehnalová, vše doplní vánoční minimarket a nebude chybět ani fotokoutek a skvělé víno od Open Wine. A chystá se toho mnohem víc. Novinky sledujte ZDE.

Lístky stojí 500 korun a koupíte je v Café New One, u Sandry Švédové, v Milly Fashion, u Leony Korhoňové, v NEO BEAUTY CLINIC nebo v Oční optice Rozehnalová. A pozor - po skončení akce se koná after party v Latino Baru v Uhelné ulici.

Foto: Lukáš Navara

Filozofie LOCAL EVENT

Objevujeme a představujeme lokální značky. Na všech akcích Local Event vás osobně seznámíme s komunitou nadšených lidí zejména z módního designu, estetické dermatologie, kosmetických a vlasových studií, umělci, různými oblastmi obchodu a služeb. Společně s námi můžete navázat nové pracovní a soukromé kontakty, rozšířit si povědomí o lokálních značkách a využít pop-up storů s přímým prodejem.