Reklama

Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie (výročí: Květnové povstání českého lidu), venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Český film žije! Kino Metropol pro vás má žhavé tipy z letošní české filmové produkce

Tipy a názory

19.10.2021

Autor: red

Katedra divadelních a filmových studií Univerzity Palackého ve spolupráci s kinem Metropol připravila dvojici filmových večerů nabitou letošními snímky, které vám možná unikly, ale za pozornost rozhodně stojí. Do diářů si tedy poznačte pondělí 25. a úterý 26. října a přijďte dohnat resty. ;-)

Letošní rok byl na české snímky poměrně bohatý, řada z nich však kvůli pandemii nedostala na plátnech kin takový prostor, jaký by si zasloužily. Organizátoři z Univerzity Palackého ve spolupráci s kinem Metropol se tak rozhodli vytipovat šest snímků napříč různými žánry a opět je přenést na filmové plátno. 

"Jde opravdu o jedinečný pokus upozornit na skvělé filmy, které kvůli koroně zůstaly na okraji zájmu a jsou přitom skvělé. Diváci se tak mohou těšit na horrorovou komedii, překvapivý dokument, adaptaci bestselleru, artovou metaforu, vztahové drama i nejlepší animák," popisuje projekt Český film žije! vedoucí kreativního oddělení UP Petr Bilík.

Vstupenky na jednotlivé filmy koupíte v pokladně kina nebo online za zvýhodněné vstupné 100 korun, studenti za vstup zaplatí 80 korun.

Reklama

Kavárna Sladký Méďa

Katalog firem » Restaurace, stravování » Cukrárny

Přijďte posedět do klidné a útulné kavárny v centru města Olomouce, v Ostružnické 21. Členitý prostor kavárny nabízí příjemné posezení a nerušenou konverzaci. Pod každým sezením je k...