Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Červen Naživo přiveze na Korunní pevnůstku Debbi i další hudební hosty

Kultura

10.6.2021

roc jap

Olomoucká Korunní pevnůstka ožívá nejen divadlem, ale také hudbou nejrůznějších žánrů v podání oblíbených olomouckých formací a dalších hudebních hostů. Festival Červen Naživo, který pořádá Divadlo Tramtarie, letos opět nabízí fanouškům dobré muziky výběr toho nejlepšího. A je to výběr opravdu pestrý.

Kompletní program festivalu Červen Naživo najdete v našem Kalendáři akcí.

Vstupenky můžete koupit v předprodeji na webu Divadla Tramtarie nebo přímo na místě.

Do skvělé nálady vás určitě dostane zpěvačka Debbi, která si svou tvorbou vysloužila hned dvě hudební ceny Anděl. „Debbi vystoupí ve čtvrtek 17. 6. a potěšíme jistě všechny její fanoušky, protože vstup na koncert je zdarma. Koncert Debbi i The Gardeners se koná v rámci Svátků města ve spolupráci s magistrátem města Olomouce, a proto bude bez vstupného,“ uvedla ředitelka Divadla Tramtarie Petra Němečková. Dalším exkluzivním hostem festivalu je Moravská filharmonie Olomouc, která v sobotu 26. 6. zahraje ty nejznámější filmové melodie ve svém originálním podání.
„Nabídku festivalu Červen Naživo jsme chtěli kromě našich divadelních inscenací rozšířit také o hudební program a zpestřit tak návštěvníkům výběr. My sami se na hudební produkci moc těšíme,“ uvedla Petra Němečková.

„Už tento pátek se na Korunní pevnůstce představí kapela ŠAFA, jejíž frontman Martin Šafařík vyniká hudební všestranností a ojediněle zabarveným barytonem. Zajímavé bude i hudební spojení Natálie Tichánkové s její kapelou 4GOOD, kteří to rozjedou ve stylu soul, motown, rock i pop. Natálie je nejen skvělá zpěvačka, ale i přední členka souboru činohry Moravského divadla Olomouc.,“ uvedla Němečková.

V příštích dnech se návštěníci mohou těšit i na další koncerty oblíbených kapel. „Hity legendárních The Doors v podání uskupení Morrison Hotel vás vezmou na výlet do hudební minulosti, to nejlepší ze své tvorby vám zase nasází šternberští The Gardeners. Pro fanoušky tvrdších žánrů pak vystoupí olomoucká legenda Hazydecay, hrající moderní metal s melodickým zpěvem, která už přes dvacet let ovlivňuje českou metalovou scénu. Dalšími hudebními hosty festivalu pak budou Jamr´s, energická party kapela, která na Olomoucku působí již osmým rokem. Jejich záběr je široký a jejich repertoár je našlapaný známými českými i zahraničními písněmi v osobitém podání, které doslova nabíjí skvělou energií,“ doplnila Němečková.