Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

BK REDSTONE Olomoucko nechce hrát druhé housle

Sport

13.9.2021

S novým názvem, v nové hale a s výrazně obměněným kádrem i realizačním týmem vstoupí do nového ročníku Kooperativa NBL basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko. Tým bude hrát domácí zápasy v olomoucké Čajkaréně, hlavním trenérem je bývalý polský reprezentant a rozehrávač Prostějova Robert Skibniewski.

 „Při skládání týmu odvedl neskutečné penzum práce sportovní manažer Michal Pekárek ve spolupráci s naším novým trenérem Robertem Skibniewskim. Máme charakterově silný tým. Hráči vytvořili neskutečnou partu, schází se i mimo tréninkové jednotky, vzájemně se podporují. I proto tomuto týmu věříme a tomu odpovídají naše ambice. Chceme do play – off,“ prohlásil na startu sezony generální manažer BK REDSTONE Olomoucko Libor Špunda.

Po ročním angažmá ve Svitavách se do Olomoucka vrátil Marek Sehnal, z Hradce Králové přišel Filip Halada a z mistrovského Nymburka přestoupil Rostislav Jirák. Zahraničními posilami jsou pivoti Demajeo Wiggins, a Arsenije Vučkovič a rozehrávač Kenneth Carpenter.

„Hledali jsme vhodné hráče v rámci našich možností. Podle výkonů v přípravě to vypadá, že jsme se trefili. Jde vesměs o houževnaté bojovníky, přesně o takové měl trenér zájem,“ řekl sportovní manažer Pekárek.

Nově složená sestava v přípravě hrála proti silným soupeřům, a přestože například s Opavou nebo Pardubicemi prohrála, naznačila své možnosti. V nasazení se Olomoucko protivníkům opakovaně vyrovnalo, doplácelo pouze na menší sehranost.

„S přístupem hráčů na tréninku a v zápasech není problém. Herně jdeme postupně nahoru a rozhodně nejsme na vrcholu. To je pozitivní. Tým má svůj potenciál. Budeme pro každého soupeře nepříjemným protivníkem,“ věří trenér Skibniewski.

Do nové sezony vstoupí BK REDSTONE Olomoucko v pátek 17. září domácím zápasem proti Jindřichovu Hradci. Utkání začíná v Čajkaréně v 17 hodin a celý klub věří, že bude hala zaplněná do posledního místa. (red)

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941