Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 8.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Začaly volby. Koho si zvolíme za nové poslance?

Zprávy z regionu

8.10.2021

Lenka Šimková

Úderem 14. hodiny se napříč Českou republikou otevřely volební místnosti. Hlasovat o nových poslancích, kteří usednou ve Sněmovně, můžeme dnes do 22. hodiny, kdy se volební místnosti uzavřou. Znovu otevřené budou v sobotu od 8 do 14 hodin.

Stejně jako v loňském roce je povinné mít ve volební místnosti nasazený respirátor či jinou ochranu dýchacích cest.

Foto: Jan Procházka

Pokud si stále nejste jistí, koho volit, nebo jste ještě neměli dostatek času projít všechny kandidátní listiny, mohly by vám být nápomocné naše dva články, ve kterých jsme pro vás zjistili, které strany se ve volbách ucházejí o místo ve Sněmovně i kdo jsou lidé, kteří by rádi usedli v poslaneckých lavicích:

Sněmovní volby 2021: kompletní přehled kandidátů

Sněmovní volby proběhnou v pátek 8. a v sobotu 9. října 2021. Kdo v nich v Olomouckém kraji kandiduje? Připravili jsme pro vás praktický přehled, zjistili, kdo jsou lídři a přidali i řadu užitečných odkazů, kde se o stranách a uskupeních dozvíte více. Přečíst celý článek »

Známé tváře i nováčci. Kdo by se chtěl stát poslancem?

Zkušení matadoři regionální politiky, kteří by chtěli zamířit výš. Současní či bývalí poslanci. Známé tváře, kontroverzní postavy i úplní nováčci. Kdo jsou lidé, kteří by rádi usedli v poslaneckých lavicích? Prošli jsme kandidátní listiny všech stran a vybrali zajímavá jména. Přečíst celý článek »