Telegraph Pulse
Telefon pro objednávky: 773 482 293
https://reservation.dish.co/landingPage/hydra-28d45af3-b54b-4767-8343-3ce0dd45e0ec
Pátek 19. 12.
| Polévka dle denní nabídky 250/370 ml - 80/120 Kč | ||
| Hovězí vývar, smažený gyoza knedlíček, zelenina 250/370 ml - 80/120 Kč | ||
| 1. | Kuře na paprice, těstoviny | 195 Kč |
| 2. | Ribeye steak, ratatouille, pyré z ratatouille, marinovaná cherry rajčata s vanilkou, cibulový jus, chips z fialových brambor, uhelný olej | 394 Kč |
| 3. | Vepřový bůček, jablečná omáčka, květákové pyré, piklovaný květák, lískový ořech, fialová mrkev, kadeřávek, jablečný chips | 286 Kč |
| 4. | Pappardelle, bylinkové pesto s estragonem a misem, burrata, piniové oříšky, citronový olej | 256 Kč |
| 5. | Kachní prso, bramborový knedlík, S&S červené zelí, kompotovaná hruška, piklovaná řepa, hruškový chips, kuřecí jus | 298 Kč |
| 6. | Okoun, dashi beurre blanc, kaviár, grilovaný řapíkatý celer, grilovaná brokolice, celer, mandle, cress | 403 Kč |
