Restaurace STODOLA - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pondělí 19. května 2025, svátek má Ivo, venku je 12.1 °C

Restaurace STODOLA

Telefon pro objednávky: 702 117 462 

- polévka v ceně menu
- objednávky rozvozu od 9:00 do 10:30 na čísle +420 702 117 462
- rychlý a poctivý oběd v srdci Olomouce
- rozvoz do firem za zvýhodněnou cenu
- k dispozici salónek pro 25 osob
- jsme ONLINE na Woltu, Boltu, Foodoře

11:00 - 14:00

Pondělí 19. 5.

Hrstková polévka (1)/ v ceně menu / samostatně 45, -
1.Pečené jelítko s kysaným zelím a vařeným bramborem (1)169 Kč
2.Grilovaný camembert na listovém salátku s granátovým jablkem, zálivkou vinagrette a opečenou bagetkou (1,3,7) / VEGE169 Kč
3.Steak z vepřové krkovice s omáčkou z výpeku se sázeným vejcem a smaženými hranolky (1,3,7)185 Kč
4.Chilli con carne se zakysanou smetanou, koriandrem a jasmínovou rýží (1,7)185 Kč
5.Business menu - Hovězí flank steak sous-vide s omáčkou demi-glace a pečenými brambory Grenaille (1)279 Kč
6.Panna cotta79 Kč
7.Tartaletka s krémem a ovocem79 Kč
8.Tiramisu roláda s jahodami69 Kč

Úterý 20. 5.

Masový vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,7,9) / v ceně menu / samostatně 45, -
1.Smažený kuřecí řízek s bramborovým salátem (1,3,7)169 Kč
2.Guláš z hlívy ústřičné s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7) / VEGE165 Kč
3.Vepřové výpečky se smetanovým špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7)185 Kč
4.Chilli con carne se zakysanou smetanou, koriandrem a jasmínovou rýží (1,7)185 Kč
5.Business menu - Hovězí flank steak sous-vide s omáčkou demi-glace a pečenými brambory Grenaille (1)279 Kč

Středa 21. 5.

Česnečka s uzeninou a bramborem (3)/ v ceně menu / samostatně 45, -
1.Těstovinový salát s kuřecím masem, cherry rajčaty, ředkvičkou, kukuřicí a jogurtovou mayo 2 (1,3,7)165 Kč
2.Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarkou(1,3,7) / VEGE165 Kč
3.Hovězí roštěná s vídeňskou cibulí, omáčkou z výpeku a smaženými kroketami (1,3,7)185 Kč
4.Chilli con carne se zakysanou smetanou, koriandrem a jasmínovou rýží (1,7)185 Kč
5.Business menu - Hovězí flank steak sous-vide s omáčkou demi-glace a pečenými brambory Grenaille (1)279 Kč

Čtvrtek 22. 5.

Žampiónový krém (1,7) / v ceně menu / samostatně 45 Kč
1.Segedínský guláš s tarhoňou (1,3,7)169 Kč
2.Špenátové lasagne se sýrem a listovým salátkem s medovo-hořčičnou zálivkou (1,3,7) / VEGE165 Kč
3.Hovězí na houbách s jasmínovou rýží (1)175 Kč
4.Chilli con carne se zakysanou smetanou, koriandrem a jasmínovou rýží (1,7)185 Kč
5.Business menu - Hovězí flank steak sous-vide s omáčkou demi-glace a pečenými brambory Grenaille (1)279 Kč

Pátek 23. 5.

Gulášová (1) / v ceně menu / samostatně 45, -
1.Kuřecí kousky v Teriyaki omáčce s rýžovými nudlemi (1)169 Kč
2.Alpský knedlík plněný povidly s vanilkovou omáčkou (1,3,7) / VEGE165 Kč
3.Hovězí burger s cheddarem, slaninou, BBQ, kadeřavým salátem a mayo (1,3,7) + menu hranolky 35 Kč199 Kč
4.Chilli con carne se zakysanou smetanou, koriandrem a jasmínovou rýží (1,7)185 Kč
5.Business menu - Hovězí flank steak sous-vide s omáčkou demi-glace a pečenými brambory Grenaille (1)279 Kč