Restaurace STODOLA - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Úterý 4. listopadu 2025, svátek má Karel, venku je 6.4 °C

Restaurace STODOLA

Telefon pro objednávky: 702 117 462 

- polévka v ceně menu
- objednávky rozvozu od 9:00 do 10:30 na čísle +420 702 117 462
- rychlý a poctivý oběd v srdci Olomouce
- rozvoz do firem za zvýhodněnou cenu
- k dispozici salónek pro 25 osob
- jsme ONLINE na Woltu, Boltu, Foodoře

11:00 - 14:00

Úterý 4. 11.

Kulajda (3,7)/ v ceně menu / samostatně 45, -
1.Kuřecí stroganoff s nakládanými okurkami a smetanou a s jasmínovou rýží 250g (1,7)169 Kč
2.Rajčatové lasagne s mozzarellou a mini listovým salátkem 250 g (1,3,7) / VEGE169 Kč
3.Hovězí znojemská pečeně s domácím houskovým knedlíkem 150 g (1,3,7)185 Kč
4.FIT MENU - Grilované kuřecí medailonky s batátovo - mrkvovým pyré a přírodní omáčkou 150 g (1,7)175 Kč
5.BUSINESS MENU - Steak z vepřové krkovice s domácími dýňovými noky a fazolovými lusky na slanině a omáčkou z výpeku 170 g (1,3,7)239 Kč

Středa 5. 11.

Bramboračka (3,9)/ v ceně menu / samostatně 45, -
1.Smažená treska na bramborové kaši s rajčatovým salátkem 140 g (1,3,4,7)169 Kč
2.Tikka masala se zeleninou, cizrnou, kokosovým mlékem a jasmínovou rýží 250 g () / VEGE175 Kč
3.Kančí guláš s fermentovanou červenou cibulí a karlovarským knedlíkem 150 g (1,3,7)179 Kč
4.FIT MENU - Grilované kuřecí medailonky s batátovo - mrkvovým pyré a přírodní omáčkou 150 g (1,7)175 Kč
5.BUSINESS MENU - Steak z vepřové krkovice s domácími dýňovými noky a fazolovými lusky na slanině a omáčkou z výpeku 170 g (1,3,7)239 Kč

Čtvrtek 6. 11.

Valašská kyselica (7) / v ceně menu / samostatně 45, -
1.Kuřecí řízek s bramborovým salátem 170 g (1,3,7,9)169 Kč
2.Čočka na kyselo se sázeným vejcem, smaženou cibulkou, kyselým okurkem a čerstvým chlebem 150 g (1,3,7) / VEGE169 Kč
3.Hovězí na šípkové omáčce s domácím houskovým knedlíkem, brusinkami a šlehačkou 150 g (1,3,7)185 Kč
4.FIT MENU - Grilované kuřecí medailonky s batátovo - mrkvovým pyré a přírodní omáčkou 150 g (1,7)175 Kč
5.BUSINESS MENU - Steak z vepřové krkovice s domácími dýňovými noky a fazolovými lusky na slanině a omáčkou z výpeku 170 g (1,3,7)239 Kč

Pátek 7. 11.

Masový vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) / v ceně menu / samostatně 45, -
1.Kuřecí špíz s cibulí, paprikou a klobásou na bramborové kaši 160 g (1,7)169 Kč
2.Špecle v sýrové omáčce s opečenými vlašskými ořechy a šalvějovým máslem 250 g (1,3,7,8) / VEGE169 Kč
3.Burger alá Caesar s kuřecím masem, salátem a slaninou (1,3,7) / + menu hranolky 35 kč189 Kč
4.FIT MENU - Grilované kuřecí medailonky s batátovo - mrkvovým pyré a přírodní omáčkou 150 g (1,7)175 Kč
5.BUSINESS MENU - Steak z vepřové krkovice s domácími dýňovými noky a fazolovými lusky na slanině a omáčkou z výpeku 170 g (1,3,7)239 Kč