| Kuřecí vývar, maso, zelenina, těstovina (A: 1, 3, 7, 9) | 45 Kč |
| Gulášová (A: 1) | 45 Kč |
1. | 350 g Pečené kuřecí paličky na másle s bylinkami (A: 7) | 169 Kč |
2. | 150 g Smažená treska v bylinkové strouhance, list mix (A: 1, 3, 4, 7) | 189 Kč |
3. | 350 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A: 1, 3, 7) | 179 Kč |
4. | 150 g Kuřecí plátek s nivou a pórkem (A: 7) | 179 Kč |
5. | Salát: 350 g Sezonní salát se sýrem Taleggio, ořechy a pošírovanou hruškou, bylinková focaccia (A: 1, 7, 8, 12) | 239 Kč |
6. | Tip: 200 g Sous-vide Duroc kotleta s liškovým ragú se slaninou, pečená brambora se zakysanou smetanou s bylinkami, list mix (A: 7, 9) | 269 Kč |
7. | Pasta: | |
8. | Spaghetti alla Gricia (guancialle, pecorino) (A: 1, 3, 7) | 199 Kč |
9. | Strozapretti s parmazánovou omáčkou a kuřecím masem (A: 1, 3, 7) | 219 Kč |
10. | Risotto s houbovým ragú, hobliny parmazánu (A: 7, 9, 12) | 209 Kč |
11. | Tip pasta: Pho Bo Tail Lan (A: 4) | 239 Kč |
12. | Business menu 3 chod Hlavní chod dle vlastního výběru | 489 Kč |
13. | Předkrm: Tatarák z hovězí svíčkové (ančovičky, kapary) (A: 1, 3, 4, 10) | |
14. | Sous-vide vepřová panenka, koňakové demi-glace, pečená brambora se zakysanou smetanou a pažitkou (A: 7, 12) | |
15. | Kuřecí závitek s parmskou šunkou a šalvějí, kuřecí jus, krémová tarhoňa (A: 1, 3, 7) | |
16. | Spaghetti alla pescatora (špagety po rybářsku) (A: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 12, 14) | |
17. | Dezert: Dle denní nabídky | |
18. | Fit menu: | |
19. | 130 g Červené kari s kuřecím masem, jasmínová rýže (A: 4, 6, 14) | 219 Kč |
20. | 200 g Zapečená cuketa s mozzarellou a sušenými rajčaty, rajčatová omáčka, kuskus (A: 1, 7, 9, 12) | 209 Kč |
| Kuřecí vývar, maso, zelenina, těstovina (A: 1, 3, 7, 9) | 45 Kč |
| Bramboračka s houbami (A: 7) | 45 Kč |
1. | 150 g Tortilla s kuřecími stripsy, pepřová mayo, čerstvá zelenina, list mix (A: 1, 3, 7) | 219 Kč |
2. | 150 g Španělský hovězí ptáček (vejce, slanina, okurek, klobása) (A: 3, 7) | 209 Kč |
3. | 150 g Smažený sýr, tatarská omáčka (A: 1, 3, 7, 10) | 189 Kč |
4. | Salát: 350 g Sezonní salát se sýrem Taleggio, ořechy a pošírovanou hruškou, bylinková focaccia (A: 1, 7, 8, 12) | 239 Kč |
5. | Tip: 200 g Sous-vide Duroc kotleta s liškovým ragú se slaninou, pečená brambora se zakysanou smetanou s bylinkami, list mix (A: 7, 9) | 269 Kč |
6. | Pasta: | |
7. | Spaghetti alla Gricia (guancialle, pecorino) (A: 1, 3, 7) | 199 Kč |
8. | Strozapretti s parmazánovou omáčkou a kuřecím masem (A: 1, 3, 7) | 219 Kč |
9. | Risotto s houbovým ragú, hobliny parmazánu (A: 7, 9, 12) | 209 Kč |
10. | Tip pasta: Pho Bo Tail Lan (A: 4) | 239 Kč |
11. | Business menu 3 chod Hlavní chod dle vlastního výběru | 489 Kč |
12. | Předkrm: Tatarák z hovězí svíčkové (ančovičky, kapary) (A: 1, 3, 4, 10) | |
13. | Sous-vide vepřová panenka, koňakové demi-glace, pečená brambora se zakysanou smetanou a pažitkou (A: 7, 12) | |
14. | Kuřecí závitek s parmskou šunkou a šalvějí, kuřecí jus, krémová tarhoňa (A: 1, 3, 7) | |
15. | Spaghetti alla pescatora (špagety po rybářsku) (A: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 12, 14) | |
16. | Dezert: Dle denní nabídky | |
17. | Fit menu: | |
18. | 130 g Červené kari s kuřecím masem, jasmínová rýže (A: 4, 6, 14) | 219 Kč |
19. | 200 g Zapečená cuketa s mozzarellou a sušenými rajčaty, rajčatová omáčka, kuskus (A: 1, 7, 9, 12) | 209 Kč |