Škola vaření s Romanem Paulusem: Zvěřina a drůbež
Středa 12. 11. / 17:00 - 21:00 |
Pořadatel: Bistro Paulus
Místo konání: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, 779 00 Olomouc
Vstupné: vyprodáno Koupit vstupenku
O akci
Tentokrát bude kurz vaření s Romanem Paulusem zaměřen na českou zvěřinu a drůbež.
Můžete se těšit na přípravu kachního kaldounu, paštiky z drůbežích jater, kančí krkovice na černo a na závěr si uděláme borůvkovou krémovou tyčinku s čokoládou.
Zvěřina a drůbež provázely tuzemskou kuchyni už od starých časů. Naši předkové ji chovali na dvorcích i lovili v lesích. Vyzkoušejte si s námi osvědčené recepty, které patří k oblíbeným jídlům týmu Bistra Paulus.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.