Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora v odvetě remizovala, to na bronz nestačilo

Sport

31.5.2021

Autor: Petr Pelíšek

Házenkářkám DHK Zora Olomouc se soutěžní ročník nepovedlo dohrát k medailovému zisku. V sérii play-off o třetí místo je předčila Poruba. Ostravský celek první zápas doma vyhrál o dvě branky, olomoucká odveta potom skončila nerozhodně.

První branku vstřelila Zora až těsně před desátou minutou hry. A to dokumentovalo průběh celého zápasu. Poruba velmi dobře a agresivně bránila, Hanačkám se nedařilo v koncovce s nápaditostí a lehkostí, které předváděly v základní části.

„Stejně jako po semifinále je to zklamání. Placka byla blízko, ale nepodařilo se nám soupeře udolat. Převažuje smutek. Nemůžu holkám nic vytknout, šly na krev, ale nestačilo to. Byla tady skvělá atmosféra a nebylo slyšet vlastního slova. O to víc to mrzí,“ řekl trenér DHK Zora Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc – DHC  Sokol Poruba 17:17 (7:9)

Rozhodčí: Hájek, Nezbeda. Sedmičky: 4/3:2/2. Vyloučení: 2:1. Diváci: 150.

DHK Zora Olomouc: Haládiková, Polášková – Závišková 5, Trumpešová 1, Jansová 2, Sovová, Protivánková, Kašpárková, Přikrylová, Krajčovičová, Kuxová 4/3, Gajdošíková, Řezníčková, Kubálková,  Fryčáková 4, Kubáčková 2/1. Trenér Libor Malínek.
DHC Sokol Poruba: Roháčková, Mučková, Hřebejková – Kučerová , Mýlková 4, Dybalová 1, Konečná 3, Farářová 1, Maiwaelderová 2,  Kavalová, Tichá,  Polášková 5/2, Prašivková, Desortová 1,  Bambachová,  Šmídáková, Novobilská. Trenérka Alena Humlová.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Autopůjčovna RENORENT

Katalog firem » Cestovní ruch » Autopůjčovny, půjčovna karavanů

RENORENT je půjčovna motocyklů, skútrů, kabrioletů, osobních automobilů, 9-ti místných mikrobusů a dodávek do 3.5t . V rámci města Olomouce přistavíme vozidlo zcela zdarma. Nabízíme krát...