Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora v dohrávce prohrála doma s Mostem

Sport

1.5.2021

Autor: Petr Pelíšek

Házenkářky DHK Zora Olomouc hráli v posledním utkání před play-off doma proti Mostu. S favoritem držely krok pouze v prvním poločase, ačkoli náskok si mostecký tým vytvořil hned na začátku utkání a protihráčkám se jej za celé utkání nepodařilo stáhnout. Nyní Hanačky čeká semifinále proti Slavii Praha.

„Drželi jsme se silným týmem krok, což je pozitivní do další fáze sezony. Devítigólová ztráta už se těžko dotahuje a bylo rozhodnuto. My jsme ale dali šanci všem hráčkám, a přesto jsme s Mostem drželi krok, což je pozitivum a hráčky musím jenom chválit, protože nehrály špatně proti silnému týmu. Rozhodlo zakončení,“ řekl trenér DHK Zora Libor Malínek.

„Je pravda, že jsme čekali trochu tužší odpor ze strany soupeře, i když v jejich sestavě chyběly dvě hráčky. Už v prvním poločase mohl být rozdíl ve skóre výraznější, ale sami jsme si situaci zkomplikovali. Soupeř se s námi v první polovině utkání snažil držet tempo, ve druhé půli už jsme ale utkání měli celkem pod kontrolou,“ uvedl trenér mosteckého týmu Jiří Tancoš.

DHK Zora Olomouc - DHK Baník Most 24:33 (10:14)

Rozhodčí: Šlezingr, Špunar. Sedmičky: 5/3:2/1. Vyloučení: 3:3. Hráno bez diváků.

DHK Zora Olomouc: Haládiková, Polášková, Poláčková – Kapsová, Protivánková 2, Sovová 1, Kašpárková 3, Přikrylová, Krajčovičová, Kuxová 5/2, Gajdošíková 3/1, Řezníčková, Možíšová, T. Fryčáková 6, Kubálková 1, Kubáčková 3. Trenér Libor Malínek.
DHK Baník Most: Müllnerová, Bezpalcová – Pazderová, Borovská 5, Štříšková 2, Andrýsková 3, Šípová, Mikulčík 3, Cholevová 3, Smetková 3, Ecksteinová, Maňáková 3, Poláková 1, K. Kostelná 1, Zachová 3, Mikulášková 3/1.Trenér Ondřej Václavek.