Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 13.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora doma remizovala se Šaľou

Sport

6.2.2023

Autor: Petr Pelíšek

Skvělé utkání proti prvnímu celku tabulky odehrály házenkářky DHK Zora Olomouc. Doma nastoupily proti Šaľe a moc nechybělo k tomu, aby favorita porazily.

Oba týmy zahájily střetnutí v bojovném duchu, první minuty patřily hostům. Hanačky však brzy srovnaly a třemi brankami v řadě se ujaly vedení 5:3. A dvoubrankovým náskokem pak vyhrály i první poločas. Také druhý poločas se nesl ve vyrovnaném duchu, mírné vedení si udržovala Zora. Hanačkám se pak povedlo odskočit na rozdíl pěti branek, vedly 27:22. Ale hostující celek prokázal své kvality, nakonec duel skončil remízou 30:30.

„V závěru jsme už věřili, že se to překlopí na naši stranu, vedli jsme celý zápas, možná nám chybělo v trochu štěstí a i kondice. Kdyby nám někdo řekl před utkáním, že získáme bod, tak bych byl spokojen, ale vedli jsme o čtyři, pět branek, to jsme možná mohli zvládnout. Ale jsem spokojený i s bodem,“ řekl trenér DHK Zora Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc – HK Slovan Duslo Šaľa 30:30 (15:13)

Rozhodčí: Moravec, Tůma. Sedmičky: 4/4:4/2. Vyloučení: 1:6. ČK: Ratvanská. Diváci: 250.

DHK Zora Olomouc: Polášková, Habermanová, Spurná – Závišková 4/4, Jansová 1, Protivánková 3, Roupcová, Přikrylová 5, Krajčovičová, Krejzlíková, Smějová 1, Fryčáková 6, Možíšová 2, Machačová 1, Kuxová 7, K. Kubálková. Trenér Libor Malínek.
Slovan Duslo Šaľa: Furgaláková, Kusynová – Takáčová, Rácková 1, Vargová 6/2, Königová 5, Pócsiková 3,  Ščipová 5/1, Šalátová, Ušiaková 2, Tulipánová 1, Pastoreková 4, Susíková, Szomogiová 1, Pálová, Ratvanská 2. Trenér Peter Pčola.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip