Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zápasy Sigmy si mohou fanoušci užít online v nové fanzóně u Šantovky

Sport

20.5.2020

Autor: roc jap

Na fotbalové zápasy na Andrově stadionu si ještě počkáme, Sigma ale pro fanoušky vymyslela alternativní způsob, jak svému oblíbenému klubu mohou společně fandit. Ve fanzónu se promění autokino u Šantovky. A vstupenky jsou zdarma!

Ilustrační foto.

Foto: Jan Procházka

Vláda v minulých dnech představila plán dalších rozvolnění stávajících opatření. Sportovních a společenských akcí se od 25. června, tedy den před prvním ligovým zápasem Sigmy po restartu soutěže, bude moci účastnit 300 osob. Počet osob na těchto akcích se navíc bude postupně zvyšovat - 8. června už to bude 500 osob, 22. června dokonce 1 000 osob. "Proto jsme se rozhodli přeměnit Autokino na fanzónu. Cílem je, aby se na zápasy Sigmy mohlo podívat co nejvíce fanoušků,“ říká marketingový manažer klubu David Holly.

První promítání proběhne už v úterý 26. května v 18:00, kdy Sigma hraje v Uherském Hradišti proti Slovácku. Další soupeřem Sigmy bude Příbram. Promítání tohoto zápasu se uskuteční v sobotu 30. května ve 14:00.

"Už se těšíte, až si znovu zafandíte? V areálu parkoviště P5 vedle Galerie Šantovka vedle motokár bude možné zhlédnout všechny nadcházející ligové i pohárové zápasy na velkoplošné obrazovce. Vstup do fanzóny na jednotlivé zápasy bude zdarma ale pouze se vstupenkou, kterou je nutné si pořídit v síti Ticketportal. Aktuálně je možné získat vstupenky do fanzóny na zápasy se Slováckem a Příbramí. Počet vstupenek pro jednu osobu je omezený na dvě. Myslíme i na fanoušky, kteří nemají přístup na Ticketportal. Pro ně bude v klubovém Fanshopu vedle Androva stadionu před každým zápasem přichystáno 30 vstupenek k vyzvednutí," sdělila mluvčí klubu Alice Zbraňková. Součástí fanzóny bude i bohatá nabídka občerstvení. Tu zajistí stánek Maso v housce, což je nový projekt oblíbené  restaurace Lobster. Alkoholické i nealkoholické nápoje budou fanouškům podávány v sigmáckých kelímcích, na které jsou zvyklí při zápasech na Andrově stadionu.

roc jap

Reklama

Telegraph Pulse

Katalog firem » Kultura a umění

Telegraph Pulse. 1. kavárna a restaurace 2. jedinečná kuchyně, výjimečný gastro zážitek 3. polední obědové menu, brunche, snacky, dezerty 4. cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum. ...