Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zabalte dárek včas! Divadlo na Šantovce nabízí atraktivní předplatné na jaro

Kultura

14.11.2018

Autor: red

Divadlo na Šantovce představilo předplatné na nadcházející období. Obě skupiny předplatného na jaro 2019 jsou pečlivě sestaveny z atraktivních divadelních premiér, nezapomenutelných komedií, silných příběhů, výrazných hereckých výkonů a kvalitní režie. I nadále zůstává zachován koncept dvou skupin A i B. Předplatné bude v prodeji od 20. listopadu.

SKUPINA A

Ve skupině A na vás čekají čtyři inscenace s absolutní žánrovou vyvážeností. Bláznivá komedie PADESÁTKA od režiséra Vojty Kotka, kterou jste mohli vidět i v kině. Děj zasazený do horského prostředí s velmi vtipnými dialogy Petra Kolečka a skvělými hereckými výkony Jakuba Prachaře, Marka Taclíka a Ondřeje Pavelky. Jako další v řadě následuje nejnovější inscenace ŠŤASTNÝ VYVOLENÝ od Divadla Verze. Tuto konverzační komedii, i když s hlubokým tématem, tu odehraje Linda Rybová, Igor Chmela, David Matásek a další skvělí herci z tohoto stále více vzrůstajícího pražského divadla. Trochu experimentu ochutnáte s KLEOPATROU z La Fabriky. Starověký příběh, jak ho znáte, opepřený výjimečnou scénografií a kostýmy a také písněmi Michala Malátného, který si s Jitkou Čvančarovou zahraje v hlavní roli. Posledním titulem z předplatného je černohumorný thriller MINDGAME – LÍBEZNÉ VYHLÍDKY v hlavní roli s Miroslavem Etzlerem. Zasazení thrilleru v tomto předplatném je výjimečná událost a věřte, že nebudete litovat. U inscenace Mindgame se pobavíte, ale bude vás u toho mrazit v zádech. Určitě se bude jednat o nejnapínavější představení, které se kdy v Divadle na Šantovce hrálo.

PROGRAM SKUPINY A

PADESÁTKA - 21. 2. 2019
A studio Rubín
Ondřej Pavelka, Jakub Prachař, Marek Taclík

ŠŤASTNÝ VYVOLENÝ - 4. 3. 2019
Divadlo Verze
David Matásek, Linda Rybová, Igor Chmela, Matouš Ruml, Jana Janěková ml.
 
KLEOPATRA – 20. 3. 2019
La Fabrika
Michal Malátný, Jitka Čvančarová
 
MINDGAME – 15. 5. 2019
StageArt
Miroslav Etzler, Petr Halberstadt, Gabriela Míčová

CENA PŘEDPLATNÉHO A
1. pásmo 2550 Kč
2. pásmo 2150 Kč

Kleopatra

Foto: Archiv pořadatele

SKUPINA B

Představení z Divadla Palace je v nabídce Divadla na Šantovce již jistou stálicí. Proto se ani nové předplatné nemohlo obejít bez jejich nejnovější inscenace PLNOU PAROU. Brilantní komedie plná záměn a zvratů s Lenkou Vlasákovou, Janem Dolanským a Miroslavem Etzlerem. Další inscenace není sice novinkou, ale jedná se o jednu z nejoblíbenějších komedií Studia Ypsilon, které se sem po letech vrací. Téměř absolutní nutností pro divadelní nadšence jsou VRATKÁ PRKNA, jelikož nás hra zavede přímo do zákulisí. Citlivý text a režie Arnošta Goldflama a v hlavní roli Jiří Lábus a Jaroslava Kretschmerová - to vše dělá z této inscenace opravdu výjimečnou událost. Poslední inscenací je černohumorná, ale i soucitná hra ARTHUR & CLAIR, pojednávající o znovuprobuzení chutě do života s Martinem Dejdarem a Petrou Horváthovou.

PROGRAM SKUPINY B

PLNOU PAROU - duben
Divadlo Palace
Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Miroslav Etzler

VRATKÁ PRKNA – květen
Studio Ypsilon 
Jiří Lábus, Jaroslava Krestchmerová a další

ARTHUR & CLAIR – 15. 6. 2019
SpoluHra
Martin Dejdar, Petra Horváthová

CENA PŘEDPLATNÉHO B
1. pásmo 2100 Kč
2. pásmo 1800 Kč

Vratká prkna

Foto: Archiv pořadatele

S předplatným získáváte vstupné na vybrané inscenace, večery ve společnosti hereckých hvězd, jistotu sedadla u vyprodaných představení, své stále místo v hledišti, přípitek na uvítanou a šatnu zdarma, výhodnější cenu vstupenek. Navíc je abonentka přenosná, takže ji můžete darovat nebo komukoliv půjčit. Jako bonus získají všichni předplatitelé dárek od partnera předplatného, kterým je Lobster Family Restaurant. Každý předplatitel získává voucher v hodnotě 300 Kč.

Počet vstupenek na předplatné je omezen na 120 míst v každé skupině. Prodej bude probíhat od 20. listopadu 2018 do 10. ledna 2019.