Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Z mobilu nyní koupíte i zvýhodněné jízdenky na MHD. Stačí si nainstalovat aplikaci SEJF

Zprávy z regionu

14.7.2020

Autor: red

Od pondělí 13. července nabízí Dopravní podnik města Olomouce ještě pohodlnější způsob nákupu jízdenek prostřednictvím mobilního telefonu. Zatímco nyní byla SMS jízdenka za fixní cenu bez jakéhokoliv zvýhodnění, díky nové mobilní aplikaci SEJF si můžete vybrat z několika variant jízdenek. Aplikace je zdarma ke stažení z App Store nebo Google Play.

Prodej elektronických jízdenek dopravního podniku aplikací SEJF doplní stále rostoucí zájem o SMS jízdenky, přičemž aplikace SEJF umožní nákup dalším cestujícím, kteří dosud nemohli SMS jízdenky využívat, tedy cestujícím s blokovanými Premium SMS službami a cestujícím, kteří nemají telefon se SIM kartou českých operátorů. SEJF navíc nabízí zlevněné elektronické jízdenky pro cestující juniory, studenty a důchodce.

"Platby za jízdenky je možné provádět po jednoduché registraci prostřednictvím platební karty spárované s aplikací SEJF nebo ze SEJF účtu. SEJF účet je elektronická peněženka, kterou je možné dobíjet převodem nebo inkasem z bankovního účtu nebo ihned mobilním telefonem. SEJF účet je vhodný například pro cestující juniory, kteří ještě nedisponují platební kartou," uvedla mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Martina Krčová.

V SEJFu je k dispozici následující sortiment elektronických jízdenek:

  • občanská jízdenka 18 Kč s platností 50/70 minut (pracovní/ostatní dny)
  • zlevněná jízdenka 9 Kč – 50/70 minut pro juniory 6-15 let, příplatek za zavazadlo nebo psa
  • občanská jednodenní jízdenka 46 Kč s platností 24 hodin
  • zlevněná jednodenní jízdenka 23 Kč – 24 hodin pro juniory 6-18 let, studenty 18-26 let, důchodce do 65 let (senioři nad 65 let jezdí zdarma)

U základních jízdenek v ceně 18 Kč a 9 Kč je shodně jako u SMS jízdenek prodloužená platnost o 10 minut oproti papírovým jízdenkám. Pro zjednodušení plateb si zákazník může nejčastěji používané jízdenky přidat do úvodního menu SEJFu.

Elektronické jízdenky zakoupené aplikací SEJF jsou platné pouze na linkách DPMO, a.s., na což je cestující upozorněn po zvolení požadované jízdenky a před potvrzením platby přímo v aplikaci. Ve spolupráci s Koordinátorem IDSOK jsou nové elektronické jízdenky DPMO z aplikace SEJF zahrnuty do Tarifu a Smluvních přepravních podmínek IDSOK.

Bezpečnost systému: Provozovatel aplikace SEJF je zapsán ČNB do registru vydavatelů elektronických peněz malého rozsahu a zároveň je ČNB orgánem dohledu v oblasti poskytování platebních služeb.

Aplikace SEJF je zdarma ke stažení z App Store nebo Google Play.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941