UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!
Z Bistra Helen se stane Lobster Bistro. Jeho novým šéfkuchařem bude Robin Kunc
S italskou lehkostí a vášní pro španělskou gastronomii přichází na olomouckou scénu nový hráč – Lobster Bistro. Tento stylový podnik pod vedením šéfkuchaře Robina Kunce přináší svěží vítr do nabídky místní gastronomie. Najdete jej v nejvyšším patře Galerie Šantovka hned vedle staršího bratra – Lobster Family restaurant.
„Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník,“ říká nový šéfkuchař Robin Kunc. Ten se po létech vaření v předních pražských restauracích a mnoha stážích v zahraničí vrací domů na Hanou. Naposledy působil ve skupině La Collezione u Riccarda Lucqueho v Praze. Teď je připravený přinést vám to nejlepší z evropské gastronomie přímo do srdce Olomouce.
Od úterý 22. října vás bistro překvapí nabídkou nového snídaňového lístku, pěti obědových jídel a polévky na týdenním menu, které servírujeme až do večerních hodin. Vitrínu obohatí výběr uzenin, sýrů, nakládané zeleniny a několika druhů čerstvého pečiva a sendvičů, které si zcela jistě brzy zamilujete.
Dezerty, koláče a další sladké samozřejmě najdete také, stejně jako lahodnou kávu a další nápoje. Nově můžete vyzkoušet také různé druhy šumivých a tichých vín po skleničce. A oblíbený brunch? Ten vás bude i nadále čekat každou neděli, jak jste zvyklí. Stylové prostory bistra s jedinečnou terasou budou dále hostit pop-upy, degustace a další gastronomické akce.

7.11.2025
Tramtarie sází na nadčasovou klasiku. Uvede Paní Bovaryovou
Zprávy z regionu
7.11.2025
Poděbrady nejsou jen na léto. Restaurace láká na tématické akce, světové menu, punč i grilování
Tipy na víkend
7.11.2025
Tipy na víkend: Svatomartinské slavnosti, Dny vojenské historie, Cosplay Festival i husí pečínky a mladá vína
Sport
6.11.2025


