UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!
Z Bistra Helen se stane Lobster Bistro. Jeho novým šéfkuchařem bude Robin Kunc
S italskou lehkostí a vášní pro španělskou gastronomii přichází na olomouckou scénu nový hráč – Lobster Bistro. Tento stylový podnik pod vedením šéfkuchaře Robina Kunce přináší svěží vítr do nabídky místní gastronomie. Najdete jej v nejvyšším patře Galerie Šantovka hned vedle staršího bratra – Lobster Family restaurant.
„Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník,“ říká nový šéfkuchař Robin Kunc. Ten se po létech vaření v předních pražských restauracích a mnoha stážích v zahraničí vrací domů na Hanou. Naposledy působil ve skupině La Collezione u Riccarda Lucqueho v Praze. Teď je připravený přinést vám to nejlepší z evropské gastronomie přímo do srdce Olomouce.
Od úterý 22. října vás bistro překvapí nabídkou nového snídaňového lístku, pěti obědových jídel a polévky na týdenním menu, které servírujeme až do večerních hodin. Vitrínu obohatí výběr uzenin, sýrů, nakládané zeleniny a několika druhů čerstvého pečiva a sendvičů, které si zcela jistě brzy zamilujete.
Dezerty, koláče a další sladké samozřejmě najdete také, stejně jako lahodnou kávu a další nápoje. Nově můžete vyzkoušet také různé druhy šumivých a tichých vín po skleničce. A oblíbený brunch? Ten vás bude i nadále čekat každou neděli, jak jste zvyklí. Stylové prostory bistra s jedinečnou terasou budou dále hostit pop-upy, degustace a další gastronomické akce.

DNES
Mládež BCM Olomouc vstupuje na evropskou scénu
Vánoce
DNES
Kde nosí dárky čarodějnice, kůň nebo skřítci? Podívejte se, jak vypadají Vánoce ve světě...
Vánoce
24.12.2025
České Vánoce: ozdobený stromeček, kapr, polibek pod jmelím i Ježíšek. Kde se vzaly naše tradice?
Sport
23.12.2025


