Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 4.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vyjádření SK Sigma Olomouc k incidentu na Spartě

Sport

26.7.2021

Autor: Petr Pelíšek

SK Sigma Olomouc kategoricky odsuzuje jakékoliv rasistické projevy na fotbalových stadionech. Takovým projevům byl v sobotu na Letné vystaven náš hráč Florent Poulolo. V 80. minutě část fanoušků Sparty rasisticky hučela na olomouckého obránce. Tyto projevy nejsou v žádném případě akceptovatelné. Klub vyjadřuje Florentovi veškerou podporu a pochopení. Klub o tom informoval na svém webu.

Výborný dojem z utkání bohužel kazí nevybíravé chování části sparťanských fanoušků, kteří v 80. minutě zbytečně častovali Florenta Poulola rasistickými urážkami a hučením. „Jsem zklamaný z toho, že se tato událost vůbec stala. V první chvíli jsem byl velmi rozzlobený a měl jsem tendenci dokonce odejít ze hřiště. Kapitán a další spoluhráči mě ovšem podpořili. Řekli jsme si, že zápas dohrajeme. Jsme profesionálové a chceme se soustředit pouze na fotbal,“ řekl obránce Sigmy Florent Poulolo.

„Věříme, že příslušné orgány v součinnosti s domácím klubem vyšetří tento nepřijatelný incident a budou z něj vyvozeny patřičné důsledky,“ píše se na webu SK Sigma.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip