Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Výhru Mory v prodloužení trefil Ondrušek

Sport

19.11.2023

Autor: Petr Pelíšek

Po třech prohrách v řadě hokejisté HC Olomouc opět zabrali. Doma v Plecharéně porazili po prodloužení Vítkovice.

Vstup do utkání měla lepší Mora. V 9. minutě Bambula vybojoval puk pro  Kuska, který z otočky otevřel skóre zápasu věnovaného armádě. Vzápětí mohl zvýšit vedení Knotek. V závěru třetiny Macuh našel Orsavu, který se nemýlil. Ve druhé třetině se příliš šancí neurodilo. Za domácí měl dobrou možnost Plášek, neuspěla ani dorážka Rutara. Dvě minuty před druhou pauzou pak hosté z přesilovky snížili. V poslední třetině to bylo podobné jako v té druhé. Mora se dobře bránila, Vítkovice snažily. No a nakonec se jim povedlo srovnat a vynutit si tak prodloužení. V čase 61:10 pak rozhodl o domácí výhře Ondrušek.

HC Olomouc – HC Vítkovice Ridera 3:2 po prodl. (2:0, 0:1, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Kusko (Bambula), 20. Orsava (Macuh, Mareš), 62. Ondrušek (Bambula) – 39. Kotala (Bukarts, Mikuš), 58. Krieger (Bukarts, Kalus). Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Ondráček, Šimánek. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:1. Diváci: 5116.

HC Olomouc: Konrád – Řezníček, Ondrušek, Rutar, Sirota, Švrček, Rašner, Mareš – Navrátil, Nahodil, Káňa – Bambula, Knotek, Kusko – Orsava, Macuh, Plášek ml. – Klimek, Anděl, Kunc. Trenér Jan Tomajko.

Vítkovice: Klimeš – Grman, Mikuš, Jeřábek, Kovář, Prčík, Auvitu, Zeleňák – Mueller, Krieger, Zdráhal – Lakatoš, Chlán, Kalus – Peterek, Barinka, Bukarts – Fridrich, Dej, Kotala. Trenéři Trnka, Šimíček a Veber.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Bassment

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Vítejte v Bassmentu, hudebním baru v centru Olomouce! Každý čtvrtek až sobotu od 19 hod. se u nás můžete těšit na nezapomenutelné večery plné skvělé hudby od Dj pultu a ještě lepšího pi...