Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vydejte se na Dobrošlap! Uděláte něco pro své tělo a zároveň pomůžete dobré věci

Tipy a názory

25.5.2023

Autor: red

Dobré místo pro život připravuje další akci, která bude pomáhat. Tentokrát půjde o první ročník sportovně zábavného putování s názvem Dobrošlap. Vydat se na něj můžete pěšky, na kole, ale klidně i s kočárkem. Trasa z Lázní Slatinice do Hospice na Svatém Kopečku je nenáročná a v cíli vás čeká zábavný program. Výtěžek z akce půjde na projekt Otevřeme zahradu.

Dobrošlap se uskuteční v sobotu 3. června a startuje se ve Slatinicích mezi osmou a desátou hodinou dopoledne. Pokud si netroufáte na celou trasu (necelých 25 kilometrů), tak není problém se připojit na checkpointech po trase (Vojnice, Olomouc, Samotišky). Na Dobrošlap se můžete vypravit s dětmi, kočárky, pejsky nebo Nordic Walking holemi, pěšky a nebo na kole. "Cílem je Hospic na Svatém Kopečku, kde na vás čeká zábavný program pro děti a také opékání buřtů. Zároveň se můžete těšit na charitativní degustaci luxusních vín z vinařství Vrbovi - Hustopeče, dále zahraje Cimbálová muzika Hejčíňan a Popový orchestr Dětského domova," vyjmenovává aktivity v cíli předsedkyně Dobrého místa pro život Věra Zukalová.

Akci Dobré místo pořádá ve prospěch projektu Otevřeme zahradu, který si dal za cíl v hospici na Svatém Kopečku vybudovat pro veřejnost a klienty důstojné místo pro odpočinek a relaxaci. Vstupné na Dobrošlap v předprodeji přes sms ticket je pro děti od 13 do 18 let sto korun, pro dospělé tři sta korun. Na místě bude cena o stokorunu vyšší.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip