Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 8.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Veletrh Moravia Sport Expo opět nabídne pestrou škálu sportovních aktivit pro děti

Zprávy z regionu

15.6.2022

Autor: red

Najít nejvhodnější sport pro své dítě či s profesionály vybrat ideální sportovní vybavení a výživu budou moci mimo jiné návštěvníci letošního ročníku veletrhu sportovních potřeb a vybavení Moravia Sport Expo na Výstavišti Flora Olomouc. V pátek 17. a v sobotu 18. června jim tu  budou zdarma k dispozici zástupci desítek sportovních klubů i firem.

Moravia Sport Expo – největší sportovní veletrh v České republice – proběhne v pátek 17. června od 10 do 18 hodin a v sobotu 18. června od 10 do 17 v pavilonu A a v jeho okolí na Výstavišti Flora Olomouc. Na místě budou také k vyzvednutí v running expo společnosti RunCzech startovní balíčky se závodními čísly pro běžce letošního Mattoni 1/2Maratonu Olomouc a dm rodinného běhu.

"Z pohledu návštěvníka by ale byla škoda, využít Moravia Sport Expo jen k vyzvednutí startovního balíčku. Celý pavilon A a jeho okolí budou dva dny patřit sportu a vstup je zdarma. Především děti si přijdou na své. Kromě toho, že si s profesionály vyzkouší desítky nejrůznějších sportů, je pro ně připravena i soutěž, kde na každého účastníka čeká dárek," uvedla Eva Fuglíčková, ředitelka Výstaviště Flora Olomouc.

Odměnu si děti na Moravia Sport Expo zaslouží poté, co se soutěžní kartičkou projdou několik stanovišť s úkoly. Každou hodinu se navíc uskuteční slosování soutěžních kartiček, ve hře budou vstupenky do olomoucké zoo, akvaparku, Pevnosti poznání, na hokej či do sbírkových skleníků.

Nedílnou součástí Moravia Sport Expo jsou prezentace sportovních klubů a firem se sportovním vybavením, oblečením a výživou. Letos jich na Výstaviště Flora Olomouc dorazí pět desítek. V pavilonu A a jeho okolí se tak lidé potkají například se zástupci HC Olomouc i Sigma Olomouc, DHK Zora Olomouc, Wrestling Club Olomouc, Judo Klub Olomouc a celou řadou dalších.

Děti a dospělí si budou moci vše vyzkoušet a aktivně se zapojit. A to i díky tanečnímu klubu Olymp Olomouc, jenž se se svými tanečními ukázkami a workshopy postará o páteční doprovodný program anebo díky stanovišti oblíbené všestranné pohybové přípravky Svišti v pohybu.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip