Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Uskupení bývalých hráčů a podnikatelů má zájem o vstup do Sigmy

Sport

16.9.2020

V úterý 15. září 2020 se uskutečnilo zasedání výboru spolku SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z.s., na kterém byla přednesena nová nabídka partnerského vstupu do klubu. Sigma o jednání informovala v tiskové zprávě.

Výboru spolku SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z.s. byla na jeho jednání 15. září ze strany uskupení bývalých hráčů SK Sigma Olomouc a místních podnikatelů prezentována nabídka partnerského vstupu do klubu. Zmíněná iniciativa garantuje klubu sponzorské plnění ve výši 10 milionů korun ročně, požaduje pak možnost podílet se na dalším chodu a rozvoji klubu. Součástí uskupení jsou například Radim Kučera, Tomáš Ujfaluši nebo současný místopředseda výboru spolku David Rozehnal.

„Nesmírně si vážím toho, že bývalým hráčům, legendám našeho klubu, záleží na dalším rozvoji Sigmy a chtějí pomoci. Celá iniciativa naznačuje, že olomouckému podnikatelskému prostředí není Sigma lhostejná. Se zástupci zmíněné skupiny budeme jednat o možné formě spolupráce,“ okomentoval čerstvou informaci předseda výboru Jakub Beneš.

Současně pak pokračují jednání s Josefem Lébrem o možném převodu akcií společnosti SK Sigma Olomouc, a. s. „V nejbližších dnech je očekáváno dokončení a předání znaleckého posudku na hodnotu předmětných akcií, ten je klíčový pro další vývoj,” doplnil předseda výboru. (red)

Reklama

1. SOUKROMÉ JESLE BAMBÍNO

Katalog firem » Vzdělávání a školství

JESLE-BAMBÍNO jsou 1. soukromé jesle v Olomouci, kam jsou děti brány od 1 roku a mým hlavním heslem je... vytvořit pro děti prostředí takové, které jim bude připomínat domov a bezpečí a ma...