Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Umělecký spolek Nabalkoně zve na konkurz

Kultura

9.10.2017

Autor: asu

Na Univerzitě Palackého funguje v současnosti několik divadelních spolků. Intermediální umělecký spolek Nabalkoně je největší z nich, rozděluje se do tří sekcí, a to divadelní, filmové a hudební. Do všech tří sekcí teď hledají umělci posily.

Členy spolku Nabalkoně spojují pevná přátelství, společný náhled na umění a názor, že každý talentovaný člověk může dostat šanci na rozvíjení svého zájmu a schopností. Členy spolku Nabalkoně spojují pevná přátelství, společný náhled na umění a názor, že každý talentovaný člověk může dostat šanci na rozvíjení svého zájmu a schopností. Foto: Michaela Petřek Linhartová

Divadelní sekce v čele s absolventkou divadelní fakulty AMU Markétou Zborníkovou vytváří divadelní inscenace, performance, doprovody ke kulturním akcím a organizuje společenské události. Filmová sekce v čele s Lukášem B. Citnarem tvoří samostatné filmové projekty (krátko, středo i dlouhometrážní filmy, spoty, trailery apod.), ale také vytváří audiovizuální prvky v rámci divadelních inscenací (projekce do inscenací, filmové prostředky na divadle, upoutávky na představení ad.) Hudební sekce v čele s hudebním komponistou Peterem Gáborem má ve svých řadách nadané muzikanty a zpěváky. Zaměřuje se na vlastní koncertní tvorbu a scénickou a filmovou hudbu. Do všech těchto sekcí hledá toto intermediální těleso posily, tedy herce / herečky, divadelní i filmové techniky, muzikanty, kameramany, zvukaře, asistenty produkce a člověka na PR. Zkušenosti jsou sice cennou výhodou, ale důležité je také zapálení pro věc a zájem se v těchto dovednostech rozvíjet.

"Uchazeči by měli být nadšení pro věc, souznít s tvorbou našeho spolku a mít dostatek času, aby se mohli účastnit společných zkoušek a akcí. Ti, kteří na konkurzu uspějí, se mohou těšit na skvělý kolektiv, nové zkušenosti, rozvíjení nových schopností, náhled do divadelního, filmového a hudebního světa. V Nabalkoně nyní chystáme spoustu novinek a akcí, které budou pro nové příchozí členy i diváky jistě zajímavé," říká produkční spolku Tereza Tvrdá. Konkurz proběhne 18. října od 18:00 v divadelním sále K3 na Konviktu. Více informací naleznou zájemci zde.

asu

Reklama

SMĚNÁRNA GALERIE MORITZ - MIFIN s.r.o.

Katalog firem » Finance » Směnárny

Směnárna BEZ POPLATKU. U vyšších částek poskytujeme kurzy dohodou. VIP kurzy již od 1000,- EUR. Netradiční měny BGN, HRK, HUF, PLN, RON,TRY,RUB,UAH a další. Dále nabízíme převody peněz W...