Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

UP Business Camp přinese tradiční souboj startupů. Stále můžete podat přihlášku a splnit si tak podnikatelský sen

Zprávy z regionu

3.11.2021

Autor: red

Na 9. ročníku konference UP Business Camp proběhne souboj startupů a inovativních týmů. Ty mohou vyhrát ceny v hodnotě více než 100 000 Kč a vyplout tak snadněji do světa businessu. Přihlášky do souboje startupů podávejte do 17. listopadu.

Mladí podnikatelé, startupy a inovativní týmy mají možnost na konferenci UP Business Camp, která proběhne 20. 11. 2021 v Domě u parku, soutěžit v rámci souboje startupů o nejlepší elevator pitch. Ve dvou minutách představí svůj nápad před zkušenou porotou. Soutěž již čtvrtým rokem pořádá olomoucký Startup Klub. Ve spolupráci s CzechInvestem bude pro soutěžící připraven workshop na prezentační dovednosti, který letos povede Tomáš Staněk. Ten pomůže soutěžícím v dopoledních hodinách dopilovat jejich prezentace. Všichni účastníci souboje se mohou zdarma účastnit i zbývajícího programu konference. Registrace do soutěže probíhá na webu www.startupklub.cz.

Vítěz dostane příležitost představit svůj projekt před investory v rámci prestižní akce Okresní hospodářské komory. Budou si také moct vybrat svou hlavní výhru. Buď zvolí projektový/brandový web v hodnotě do 70 000,- od hlavního partnera soutěže, ESMEDIA Interactive, nebo si zvolí super akcelerační program pro startupové projekty sestávající z celkem 30hod. mentoringu a koučinku v pěti různých oblastech (business development, digitální brandbuilding, výkonnostní marketing, právní minimum, prezentační dovednosti) v celkové hodnotě 45 000,- od pořadatele soutěže Startup Klub.

Pokud si netroufáte přihlásit se do souboje startupů, tak určitě navštivte UP Business Camp alespoň jako účastník. Najdete zde inspiraci v nabitém programu, který slibuje velice zajímavé přednášky plné inspirace a příběhů. Jedním z letošních řečníků bude například Miroslav Kubíček ze společnosti Woox. Dalším řečníkem bude Lukáš Medek z firmy Šufan, která vyrábí ořechová másla a granolu. Ondřej Horák se podělí o to, jak ho syndrom vyhoření dovedl k založení firmy OfficeFitness. Nebude chybět ani vítěz letošního ročníku soutěže Podnikavá hlava, firma Festada, kterou představí Dominika Sokolová. Na programu konference je i panelová diskuse na téma "Podnikání v malých a velkých městech", kde vám představíme možnosti pomoci s rozjezdem vašeho podnikání v Olomouckém kraji. Diskutovat o tom budou Lucie Krystková z ICOK, Tomáš Vlasák s CzechInvestu, Petr Kubečka z VTP a Pavel Sedláček s ESMEDIA Interactive a Startup Klubu.

Vstupenky na konferenci lze zakoupit zde →