Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

UEFA: Skotsko na Andrově stadionu bez lidí

Sport

28.7.2020

Autor: Petr Pelíšek

Česká reprezentace se prozatím bude muset obejít bez podpory svých fanoušků. Evropská fotbalová unie rozhodla, že všechny zápasy pod hlavičkou UEFA se budou zatím hrát bez diváků. O rozhodnutí evropského fotbalu napsal oficiální web FAČR.

To bude platit až do případného dalšího rozhodnutí výkonného výboru UEFA v celé věci.

Přestože česká vláda přítomnost fanoušků na fotbale v omezeném režimu připouští, všechna podzimní utkání reprezentace pořádá UEFA. A ta prozatím diváky ve všech svých seniorských soutěžích mužů a žen na stadiony z hygienických důvodů souvisejících s pandemií COVID-19 nepustí.

FAČR toto nařízení musí respektovat, takže na zápas Ligy národů proti Skotsku (7. září 2020) vstupenky prodávat nebude. Pokud by se názor UEFA v tomto směru změnil, je česká asociace připravena podle nově nastavených podmínek okamžitě reagovat.

UEFA situaci monitoruje a komunikuje se svými členy. Podle svého dřívějšího vyjádření je připravena rozhodnutí ohledně diváků změnit, jakmile to situace v Evropě dovolí.

FAČR se zároveň intenzivně zabývá tím, jak fanouškům nabídnout zážitek ze sledování zápasů české reprezentace i bez jejich přítomnosti na stadionu. Začátkem srpna tak představí unikátní projekt, který příznivce národního týmu přiblíží co nejvíc mužstvu.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Restaurace GLORIA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Stylová restaurace se nachází na výpadovce na Šternberk. Přivítáme vás v příjemném prostředí s možností pořádání firemních večírků, svateb, promocí a rodinných oslav. Výběr z po...