Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Statečný boj BK REDSTONE na palubovce mistra

Sport

3.12.2022

Solidní utkání odehráli basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko na půdě nymburského šampiona v 11. kole Kooperativa NBL. Dlouholetý český hegemon zvítězil 96:83, jeho očekávané vítězství se však nerodilo tak snadno, jak by si představoval. Ještě deset minut před koncem totiž BK REDSTONE prohrával pouze o osm bodů.

Olomoucko se v Polabí muselo obejít bez svého nejlépe doskakujícího hráče Sretena Kněževiče, kterého vyřadilo zranění. Přesto v úvodu získalo vedení 14:7 a první čtvrtinu ztratilo 18:25. Do poločasu hostující ztráta narostla na třináct bodů a za stavu 38:51stále bylo o co hrát.

Na hranici momentálních fyzických schopností vytáhli svůj výkon Hanáci ve třetí čtvrtině. Ze svého manka umazávali bod za bodem a ve 29. minutě na 61:66 snižoval Heinzl. Pak ale pěti body v řadě ukončil čtvrtinu Rylich, a když na začátku té poslední proměnil Simmons dvě trojky v průběhu jediné minuty, bylo rozhodnuto.

„Nymburk byl lepší. My se snažili, i když nám chybí Stamenkovič a tentokrát i Kněževič. V určitých momentech jsme hráli dobrý basketbal, ale nedařilo se nám udržet koncentraci po celých 40 minut. A to na Nymburk nestačí. Ve třetí čtvrtině jsme se dotáhli na pět bodů, ale pak jsme udělali chyby plynoucí z únavy. A Nymburk toho využil a potrestal nás,“ řekl Tihomir Bujan, trenér BK REDSTONE Olomoucko. (red)

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941