Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Startuje jaro, Sigmu čekají Teplice

Sport

14.2.2020

Autor: Petr Pelíšek

Jaro je tady! Tedy alespoň to fotbalové. Tým SK Sigma Olomouc čeká první mistrovské utkání roku 2020. V sobotu 15. února hrají v Teplicích, duel má výkop ve 14.30.

Zápas je soubojem jedenáctého s desátým v tabulce, Teplice ztrácejí na Olomouc dva body. Takže pro svěřence kouče Radoslava Látala jde o důležitý mač, soupeře by bylo dobré udržet v tabulce pod sebou a na distanc. „Teplice dobře posílily, jejich mužstvo má kvalitu. Přišel Mareček, zkušený hráč do středové řady, který zapadne vedle Kučery. Viděli jsme všechny zápasy Teplic v přípravě, takže máme představu o tom, jaký soupeř nás čeká. Věřím, že pohodu z přípravy si přeneseme do ligy a dovezeme body,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Trenér Teplic Stanislav Hejkal generálku Sigmy v Karviné viděl. Tuší, co by na Olomouc mohlo platit. „V hlavě něco mám, Sigmu jsem sledoval, jak při zápasech v Turecku, tak její výkon v generálce s Karvinou. Musím říct, že to je velmi silné kombinační mužstvo a k zápasu vzhlížím s velkou pokorou,“ řekl Hejkal pro klubový web.

Olomoucký tým nepůjde to prvního kola v kompletním složení, na marodce jsou zranění brankář Michal Reichl a útočník Martin Nešpor. Comeback čeká záložníka Václava Pilaře, který se během zimní přípravy opět zapojil do fungování áčka SK Sigma, první mistrák v hanáckém dresu může odehrát útočník Lukáš Juliš.

Zápas FK Teplice - SK Sigma je na programu v sobotu 15. února od 14.30 hodin (rozhodčí Proske – Kotík, Dresler).

Předpokládané sestavy
Teplice: Grigar - Paradin, Čmovš, Shejbal - Hyčka, Trubač, Mareček, P. Mareš - Žitný, J. Mareš, Moulis. Trenér Stanislav Hejkal.
SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Greššák, Chytil, Falta – Juliš. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip