Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slavnost vína se po roce vrací na místo činu. Nabídne bohatý program i zajímavé hosty

Zprávy z regionu

5.11.2018

Autor: red

Čtvrtý ročník Slavnosti vína se blíží! Již v pátek 9. listopadu se uskuteční společenský večer s degustací moravských vín a rautem. V okouzlujících prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress budeme moci ochutnat vína kvalitních vinařů z celé Moravy. Ale bohužel, je vyprodáno...

Ilustrační foto

Foto: Archiv pořadatele

"Na této akci máte jedinečnou šanci ochutnat více než 200 vzorků vín od 26 prestižních moravských vinařů. Mezi zúčastněnými vinařstvími můžete nalézt například značky Springer, Sonberk, Arte Vini, Mikrosvín Mikulov, Proqin, Réva Rakvice, Pfeffer, Soška, Vajbar, Fabikovič, Jakubík, Radocha a další. Mimoto vás čeká také jedinečná a neopakovatelná zážitková gastronomie šéfkuchaře Petra Zučka a jeho týmu, který svými kulinářskými kouzly vynese Vaše chuťové buňky do nebe," láká především na gurmánské zážitky ředitel NH Collection Olomouc Congress Tomáš Rousek.

A co se k výbornému vínu a jídlu hodí nejlépe? Přece bohatý doprovodný program za účasti známých tváří. ?"Celým večerem nás provede energická herečka a moderátorka Bára Štěpánová. Jako hlavní hudební host se představí zpěvák a kytarista Petr Bende, který zcela okouzlujícím způsobem popularizuje lidovou hudbu. A to ani zdaleka není vše. Nebude chybět ani kapela Kanci paní Nadlesní, DJ’s Radia Haná a o taneční podívanou se postará studio Tomáše Komendy," popisuje část programu letošní slavnosti ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

"Součástí akce je i anketa o nejoblíbenějšího vinaře. Navíc má letošní ročník opět charitativní rozměr - na pomoc dvouletému Lukáškovi, kterému byla diagnostikována akutní lymfoblastická leukémie poputuje výtěžek z dražby grafiky Kristiana Kodeta. Pomáhat je potřeba," dodává ředitel spolupořádajícího Radia Haná David Foretník.