Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma zase rozjede ligu v sobotu v Mladé Boleslavi

Sport

30.9.2022

Autor: Petr Pelíšek

První reprezentační přestávka soutěžního ročníku je u konce. Fotbalová FORTUNA:LIGA bude pokračovat 10. kolem, ve kterém čeká mančaft SK Sigma Olomouc výjezd do Mladé Boleslavi. Souboj sousedů v tabulce je na programu v sobotu v 16.00.

„V reprezentační přestávce jsme zvládli všechno tak, jak jsme naplánovali. Kluci makali dobře, dobili jsme baterky, trochu jsme taky doléčili nejrůznější šrámy. S tím jsme spokojení,“ řekl asistent trenéra Jiří Saňák.

Kádr je po krátké přestávce ze zdravotního hlediska kompletní. Do tréninku se už zapojili i Matúš Macík s Davidem Vaněčkem, kteří po zraněních dohánějí manko. Po karetním trestu je k dispozici také stoper Jakub Pokorný.

Mladá Boleslav před reprepauzou vyhrála v Liberci tři jedna. Je osmá v tabulce, má dvanáct bodů. O dva více, než devátá Sigma. „Je to náročný soupeř. V kádru má spoustu kvalitních jmen. V posledních utkáních taky výrazně změnili způsob hry. Nastupují se třemi obránci a myslím, že jim to docela sedlo. Nečeká nás nic jednoduchého,“ uvedl Saňák.

V kádru Mladé Boleslavi je odchovanec SK Sigma Radek Látal.

Zápas FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc začne v sobotu 1. října v 16.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ladislav Szikszay, asistovat na pomezí mu budou Michal Volf a Jiří Pečenka.

Jak nastoupí:
Ml. Boleslav: Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Mareček, Dancák, Fulnek - Ekpai, Ladra, Krobot. Trenér Pavel Hoftych.
SK Sigma Olomouc: Trefil – Chvátal, Beneš, Poulolo, Zmrzlý – Navrátil, Breite, Spáčil, Zifčák– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941