Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 1.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma zahájila soustředění úspěšně

Sport

25.1.2020

Autor: Petr Pelíšek

V prvním přípravném zápase v rámci soustředění v Turecku fotbalisté SK Sigma Olomouc porazili ázerbájdžánský FK Karabach 3:1. Sigma po prvním poločase vedla, soupeři se pak podařilo srovnat, ale Hanáci nakonec přidali ještě dvě branky.

Utkání se hrálo ve svižném tempu. Do vedení poslal Sigmu po pohledné akci Martin Hála, který zužitkoval centr Davida Housky. Ve druhém poločase soupeř vyrovnal. Ale dvě minuty poté se přízemní střelou prosadil Mojmír Chytil. V závěru pečetil výhru hlavičkou David Zima po rohovém kopu.

„S výkonem jsem spokojený. Utkání s Karabachem pro nás bylo kvalitním z pohledu toho, že se jedná o soupeře, který byl účastníkem Evropské ligy. Byl velice dobrý v kombinaci. My jsme se s tím ale vypořádali, od začátku jsme plnili, co jsme chtěli. Ve druhém poločase jsme prostřídali a nějaké chyby se objevily. Ty si teď rozebereme. Jsem rád, že jsme zápas zvládli,“ řekl pro web klubu trenér SK Sigma Radoslav Látal.

SK Sigma Olomouc – Karabach FK 3:1 (1:0)

Branky: 23. Hála, 55. Chytil, 88. Zima – 52. Qurbanly.

SK Sigma Olomouc: 1. poločas: Mandous – Látal, Zima, Jemelka, Vepřek – Hála, Houska (C), Greššák, Falta, González – Yunis. 2. pol.: Mandous – Sladký, Zima, Jemelka (87. Štěrba), Kerbr - Zahradníček, Houska (77. Zmrzlý), Greššák (88. Šíp), Falta (70. Daněk), Pilař - Chytil. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941