Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 20.2 °C

Sigma se vyjádřila k jednáním se zájemcem o akcie

Sport

27.2.2024

Autor: Petr Pelíšek

Olomoucký fotbalový klub informoval prostřednictvím svého webu o jednání se zájemcem o možný kapitálový vstup. Ovšem s tím, že nebyl žádný konkrétní uveden. Lze tedy jen odhadovat, jestli jde o stávajícího majitele druholigového Vyškova, případně třeba někoho jiného.

„V pátek 23. února proběhlo společné jednání dozorčí rady a představenstva SK Sigma Olomouc, a. s., následně v pondělí 26. jednání výboru spolku, statutárního orgánu SK Olomouc Sigma MŽ. Na obou těchto jednáních byla hlavním bodem pořadu nabídka zahraničního investora na kapitálový vstup do společnosti SK Sigma Olomouc, a. s.,“ píše se na klubovém webu Sigmy.

Klub připustil jedno oficiální rokování, které se mělo uskutečnit na začátku února. „Nebylo jednáno o žádných podrobnostech, či detailech, ani nezazněly žádné číselné údaje. Proběhlo představení obou subjektů v obecné rovině a byla deklarována vůle dále jednat. Nyní klub očekává předložení záměrů investora v oblasti sportovní strategie, právního zajištění případného vstupu a záměru v oblasti financování celého projektu. Jednání jsou na samém začátku a budou dále pokračovat,“ uvádí se na webu olomouckého klubu.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz