Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma se vrátila ke společné přípravě

Sport

21.4.2020

Autor: Petr Pelíšek

Po pěti týdnech se fotbalisté SK Sigma Olomouc znovu vrátili ke společné přípravě. Trénovali rozděleni na tři skupiny po osmi, jinak to zatím vládní opatření neumožňují. Hanáci měli dvě tréninkové části, nejprve na hřišti číslo 2 i s míčem, pak ještě na Andrově stadionu doběhávali.

„Jsme rádi, že jsme se po dlouhé době dostali na hřiště. Sice musíme trénovat v omezeném režimu po skupinách, ale i tak jsme za to vděční, protože individuální běhání už bylo pro kluky stereotypní. Můžeme trénovat přihrávky, střelbu, kombinace. Nemůžeme si společně sednout v šatně nebo využít prostory pro regeneraci, ale momentálně si vážíme toho, co je,“ řekl trenér Radoslav Látal pro klubový web. „Kluci dlouho netrénovali s míčem, takže v počátku půjde o to, aby si na něj znovu zvykli. Zaměříme se na kombinace, bude tam i nějaké posilování,“ objasnil plán následujících dnů.

„Pauza byla dlouhá. Měli jsme individuální plány, které jsme všichni splnili. My brankáři jsme tam měli běhy na kratší vzdálenost, přeskoky přes překážky a další úkoly. Určitě se to lišilo od tréninku hráčů. Ti měli spíše běhy na delší vzdálenost,“ řekl pro klubový web brankář Aleš Mandous. „Zamakáme si, bude to taková další příprava. Na jaře jsme to měli v lize solidně rozeběhnuté, o to víc nás mrzí, že musíme znovu nabírat kondici a dostávat se do formy. I tak se těšíme,“ podotkl.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip