Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma se v koncovce neprosadila

Sport

14.1.2022

Autor: Petr Pelíšek

Druhé utkání Zimní Tipsport ligy odehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc v Trenčíně. S účastníkem slovenské elitní soutěže Hanáci prohráli brankou z přísně nařízeného pokutové kopu.

První poločas se Hanákům moc nepovedl. Šancí bylo pomálu. Do vedení se Trenčín dostal po sporné penaltě. Breite měl sice ruce na hrudníku, ale sudí Kišš přesto odpískal pokutový kop, který si potvrdil i přezkumem videa. Jendrišek penaltu proměnil. Sigma zahrozila dvakrát nesměle až v závěru poločasu, Beneš po rohu hlavičkoval nad a Růsek po centru Chvátala netrefil hlavou míč. Po přestávce Hanáci přece jen začali o něco lépe, ale šance nepřicházely. Ani Trenčín nebyl směrem lepší, takže se dlouho nic nedělo. Pojistit domácí náskok mohl po zaváhání obrany Ghali, ovšem netrefil. Za hosty kontroval Daněk, jeho tečovanou ránu brankář Kukučka vyrazil na roh. V 80. minutě brankář Stejskal zlikvidoval velkou šanci Gajdoše.

„Prohráli jsme zaslouženě. Budeme si k tomu muset s hráči sednout a něco si k tomu říct. Cítil jsem, že jejich přístup nebyl ideální. Dostali jsme od Trenčína facku. Takto jsme si to nepředstavovali," řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma. „Náročný program neberu jako omluvu. O tom vůbec nemá cenu se bavit. Fotbal je krásná hra. Víme, že fotbal musí člověk milovat, aby to bylo vidět i na hřišti. Na náročný program se nemůžeme vymlouvat," dodal.

Trenčín – SK Sigma Olomouc 1:0 (1:0)

Branka: 17. (pen.) Jendrišek. Rozhodčí: Kišš – Vorel, Jánošík. ŽK: Mičuda, Ibrahim, Gajdoš – Breite, Zifčák. Diváci: 300.

SK Sigma: Stejskal – Chvátal (61. Zahradníček), Beneš (61. Poulolo), Jemelka, Vepřek (46. Zmrzlý) – Navrátil (61. Daněk), Greššák (46. Spáčil), Breite (61. Slaměna), Chytil (61. Fiala), González (61. Zifčák) – Růsek. Trenér Václav Jílek

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Mateřská škola U Sila s.r.o.

Katalog firem » Vzdělávání a školství » Jesle, Mateřské školy a centra, MŠ s cizojazyčnou výukou

Mateřská škola U Sila, s.r.o. se nachází v blízkosti budovy s názvem Silo Tower, odtud také název. Nabízíme možnost docházky pro děti od 2 do 6 let v čase 6:30 – 17:00. Kromě Monte...