Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma přistoupila ke snížení základních platů

Sport

3.4.2020

Autor: Petr Pelíšek

V souvislosti s šířením epidemie koronaviru, která zasáhla také fotbalový svět, je i SK Sigma Olomouc nucen přijmout interní úsporná opatření. Vedení klubu se dohodlo s hráči a členy realizačního týmu A mužstva na snížení základní měsíční odměny, a to po dobu platnosti nouzového stavu vyhlášeného vládou České republiky. Uvedl to klubový web.

„Krize způsobená šířením onemocnění COVID-19 ovlivnila také odvětví sportu, fotbal nevyjímaje. I Sigma Olomouc, stejně jako další české i evropské kluby, proto musela přistoupit k opatřením, která jsou velmi nepříjemná, ale v tuto chvíli bohužel nezbytná. Nastalá situace nás vůbec netěší. Jsme ale rádi, že tato opatření hráči i realizační tým respektují. Je potřeba, abychom toto nelehké období společně přečkali. Další vývoj budeme samozřejmě v nejbližších dnech a týdnech sledovat,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Olomouc Ladislav Minář.

„Všichni vnímáme, co se kolem nás i ve světě děje. Je to těžká situace, která nám není lhostejná. S vedením jsme se domluvili na těchto podmínkách a akceptujeme je. Doufám, že se vše brzy obrátí k lepšímu,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal. „Chápu, že situace ohledně pandemie se dotýká i fungování našeho klubu, proto jsme se s vedením dohodli na snížení mzdy. Věřím, že tuhle nelehkou dobu všichni společně překonáme a virus porazíme," podotkl asistent kapitána záložník David Houska. 

Opatření se dotknou i ostatních hráčů a zaměstnanců klubu, ta budou zavedena v nejbližších dnech.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip