Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma na závěr přípravy remizovala se Sivassporem

Sport

22.7.2022

Autor: Petr Pelíšek

Herní soustředění v Rakousku uzavřeli fotbalisté SK Sigma Olomouc remízou s tureckým Sivassporem. Hanákům se opět nepovedlo dotáhnout k úspěchu dobře rozehraný zápas, po první půlce totiž vedli, duel ale skončil remízou 1:1. Ligovou soutěž Sigma odstartuje příští sobotu na Baníku (16.00).

Utkání začal lépe vítěz tureckého poháru. Ale vše nebezpečné defenziva Sigmy ustála. Tlak Sivassporu postupem času polevil, Sigma poprvé vystřelila ve 26. minutě, Ventúra ale minul. Ve 41. minutě pálil nepřesně Růsek. O minutu později byl přesnější a střelou k levé tyči poslal Sigmu do vedení. O to Hanáci přišli krátce po změně stran, když Macíka prostřelil střídající Yesilyurt. Sigmu inkasovaná branka nerozhodila. Snažila se dál, ale když své šance neproměnili Zmrzlý, Matoušek (2x) a Navrátil, skončil duel nerozhodně.

Sigma hrála na soustředění tři zápasy, podlehla Paksi FC 2:3, Galatasaray 0:2 a plichtila 1:1 se Sivassporem. „Úplným cílem nebylo za každou vyhrát všechny zápasy. Samozřejmě jsme v Rakousku chtěli v nějakém utkání zvítězit. Chtěli jsme zejména pracovat na herní stránce, což se podařilo. Kluci proti Sivassporu pracovali velmi dobře, stejně jako v předchozích utkáních proti Galatasaray i Paksi, kde byly ale určité faktory ne úplně úspěšného výsledku. Celé soustředění komplexně beru hodně pozitivně. Udělali jsme kus práce. Teď je potřeba, abychom to zúročili v lize,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

SK Sigma Olomouc – Sivasspor 1:1 (1:0)

Branky: 42. Růsek – 50. Yesilyurt.

SK Sigma: Macík – Poulolo, Beneš (62. Sláma), Vraštil – Chvátal (77. Slavíček), Ventúra (62. Sedlák), Zorvan (51. Navrátil), Breite (46.Greššák), Zmrzlý (62. Šíp) – Růsek (62. Matoušek), Chytil (62. Zifčák). Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Autopůjčovna RENORENT

Katalog firem » Cestovní ruch » Autopůjčovny, půjčovna karavanů

RENORENT je půjčovna motocyklů, skútrů, kabrioletů, osobních automobilů, 9-ti místných mikrobusů a dodávek do 3.5t . V rámci města Olomouce přistavíme vozidlo zcela zdarma. Nabízíme krát...