Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma míří na Slovácko, chce body

Sport

3.2.2023

Autor: Petr Pelíšek

Od roku 2012 fotbalisté SK Sigma Olomouc nedokázali naplno zabodovat v Uherském Hradišti. Tuto bilanci by rádi změnili nyní, právě na Slovácku totiž budou hrát v sobotu utkání 18. dějství FORTUNA:LIGY.

Zápas bude přímým soubojem o elitní šestku. Zatímco Slovácko je po sedmnácti odehraných kolech na sedmé příčce, Hanáci jsou pátí, oba celky získaly pětadvacet bodů. Do jarní části vstoupila Olomouc remízou se Spartou. „Po zápase jsme měli pocit, že jsme měli na to, abychom vyhráli, i když jsme v závěru měli štěstí. Trochu nás to mrzelo, ale musíme jít dál,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra Václava Jílka a vedoucí mužstva. „Kluci sami vědí, že musejí zůstat koncentrovaní. Dlouho jsme na Slovácku nevyhráli a to bychom chtěli změnit,“ podotkl Kerbr. Sigma v Uherském Hradišti nezvítězila již sedm zápasů v řadě.

Sigma zase nebude úplně kompletní. Se zdravotními problémy laborují Matúš Macík, Vilém Fendrych, Juraj Chvátal a Jiří Spáčil. Využít už bude trenér Václav Jílek moci záložníka Jana Fortelného, který před týdnem coby host ze Sparty podle smluvního ujednání musel chybět, a také útočníka Denise Kramáře, který se stal v týdnu hráčem SK Sigma po přestupu z druholigového SFC Opava.

Zápas 1. FC Slovácko - SK Sigma Olomouc začne v sobotu 4. února v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Tomáš Klíma, asistovat na pomezí mu budou Lucie Ratajová a Milan Vyhnanovský.

Jak nastoupí:
Slovácko: Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kim Sung-pin, Holzer - Mihálik. Trenér Martin Svědík.
SK Sigma Olomouc: Trefil – Vraštil, Beneš, Pokorný – Navrátil, Fortelný, Breite, Ventúra, Zmrzlý– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

REPASPORT

Katalog firem » Obchod » Sportovní obchody

Prodejna, servis a půjčovna lyžařského materiálu se zaměřením na nové i použité vybavení všech světových značek. U nového zboží se zaměřujeme na celý sortiment značky ROSSIGNOL a DY...