Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje na Slovácku o naději na posun

Sport

19.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalisty SK Sigma Olomouc čeká třetí zápas nadstavbové skupiny o titul ve FORTUNA:LIZE. Hanáci by se rádi v závěru soutěže ještě posunuli v tabulce, k tomu potřebují nutné v sobotu v Uherském Hradišti vítězit.

Nad Plzní, kterou minulý týden porazili, nezvítězili Olomoučtí jedenáct let. A stejně dlouho čekají na tříbodový zisk ze Slovácka. Poslední výhra Sigmy v Uherském Hradišti se datuje k 25. únoru 2012, Sigma vyhrála jedna nula vlastní brankou Doška. „Víme dobře, o co hrajeme. Zatím jsme pořád ve hře a v podstatě každý zápas může být rozhodující. Pevně věřím, že se v ní můžeme udržet i nadále. Znovu tam pojedeme udělat maximum a pokusit se vyhrát jako do Plzně,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra a vedoucí mužstva SK Sigma. „Kádr Slovácka je několik let pohromadě a udržuje si stabilní výkonnost. Zase prodloužili smlouvy s nejzkušenějšími hráči, i když už by někdo možná čekal, že budou přepouštět místo mladším. Trenér jim ale věří a ví, proč jim věří,“ podotkl.

„Proti Slovácku nikdy není lehké hrát, protože mají kvalitu na všech postech. Hrajeme venku, určitě to nebude jednoduché. Minule jsme tam remizovali, bylo to hodně svázané taktikou. Ale věříme, že můžeme uspět, zvlášť pokud bychom si udrželi takovou produktivitu jako v Plzni,“ uvedl Kerbr.

Zápas 1. FC Slovácko - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 20. května v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Petr Hocek – Matěj Vlček, Lukáš Slavíček.

Pravděpodobné sestavy:
Slovácko: Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Trávník, Kalabiška – Mihálik, Vecheta, Petržela. Trenér Martin Svědík.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Ventúra, Pospíšil, Zifčák – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Dopravní zdravotnictví a.s. Poliklinika AGEL

Katalog firem » Zdravotnictví » Nemocnice, polikliniky a ambulance

POLIKLINIKA AGEL Olomouc má dvě pracoviště, v Olomouci a Přerově. Poliklinika nabízí klientům komplexní preventivní a léčebnou péči, 49 lékařů a 75 sester, fyzioterapeutů a laborantů po...