Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hostí nováčka z Pardubic

Sport

2.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalová FORTUNA:LIGA se po reprezentační pauze opět rozběhne, na programu je 25. kolo. V tom čeká SK Sigma Olomouc domácí zápas proti FK Pardubice. Střetnutí Hanáků s nováčkem nejvyšší soutěže se uskuteční v sobotu od 14 hodin.

„Reprezentační přestávku jsme využili odpočinkově vzhledem k tomu, že nás čekají dva zápasy v krátké době. První týden byl volnější. Sehráli jsme dvě přátelská utkání, aby kluci měli zápasové vytížení s tím, že jsme sestavili dvě jedenáctky – ve čtvrtek proti Prostějovu hrála jedna, v pátek ve Zlíně druhá. Vyzkoušeli jsme si také některé mladé kluky z béčka a devatenáctky. Od pondělí už jsme se připravovali na Pardubice,“ řekl trenér Radoslav Látal klubovému webu.

Před reprepauzou Sigma postoupila v domácím poháru do čtvrtfinále, pak zvítězila v Karviné. A během přestávky vyhrála přípravná utkání s Prostějovem a Zlínem. „Po výhrách je trénování vždy snazší. Nálada je lepší, hráčům se lépe trénuje, a to těšení na další utkání je větší. Nálada je u nás momentálně dobrá, i když víme, že nás čeká těžký týden,“ řekl Látal. „Pardubice mají kvalitní mužstvo. V kádru mají spoustu šikovných mladých kluků, které přivedli na hostování. Jsou to velmi šikovní fotbalisté, chtějí se ukázat, chtějí se v lize prosadit. Jsou hodně běhaví, agresivní. Nečeká nás nic lehkého. Hrajeme doma, domácí utkání bychom měli zvládat,“ podotkl.

Ze zdravotních důvodů do utkání nenastoupí Lukáš Greššák a Michal Vepřek. Stopku za čtyři žluté karty má Radek Látal.

Utkání SK Sigma Olomouc – FK Pardubice se hraje v sobotu 3. dubna od 14.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Pavel Julínek, na pomezí mu budou asistovat Marek Podaný a Lukáš Lakomý.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Breite, Daněk, Hála - Nešpor. Trenér Radoslav Látal.
Pardubice: Letáček – Surzyn, Čihák, Toml, Čelůstka –Hlavatý – Tischler, Kostka, Hlavatý, Jeřábek, Pfeifer – Huf. Trenér Jaroslav Novotný.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip