Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma by ráda v Liberci bodovala

Sport

22.10.2021

Autor: Petr Pelíšek

Ve 12. kole FORTUNA:LIGY hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc venku. Je před nimi cesta do Liberce a tam zápas proti Slovanu, hraje se v sobotu od 16 hodin. A Hanáci mají jasný cíl, zabodovat a navázat tak na domácí výhru nad Karvinou.

„Po té dlouhé šňůře bez bodu, a především dvou utkáních bez vstřeleného gólu, to bylo extrémně důležité vítězství, především pro upevnění sebevědomí. Doufám, že budeme schopní přenést toto vítězství a tři body do dalších utkání a že na to navážeme,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek pro klubový web.

Liberec má úvod sezony špatný, což odnesl vyhazovem trenér Pavel Hoftych. „„Po příchodu trenéra Kozla nějaké body uhráli, s Mladou Boleslaví a v Jablonci. Ale pak dvě utkání nezvládli, je ale potřeba říct, že hrál s Baníkem a na Slavii, což jsou velmi složití soupeři,“ podotkl Jílek.

„Do Liberce jedeme s odhodláním navázat na vítězné utkání s Karvinou a vylepšit herní projev. V Liberci je vždy složitá půda, prostředí je náročné. Pro nás bude důležité, abychom se vyrovnali s nátlakovou a důraznou hrou soupeře a nabídli více fotbalovosti a chytrosti, než v předchozích zápasech,“ uvedl Jílek.

Sigma nebude opět pro utkání v kompletním složení. Chybět budou Jakub Yunis a David Vaněček.

Utkání FC Slovan Liberec - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 23. října od 16.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Tomáš Batík, na pomezí mu budou asistovat Martin Leška a Marek Podaný.

Jak nastoupí:
Liberec: Knobloch – Fukala, Chaluš, Plechatý, Mikula – Gebre Selassie, Havelka  – Koscelník, Stoch, Mészáros – Rondič. Trenér Luboš Kozel.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Hubník, Jemelka, Zmrzlý – Zahradníček, Daněk, Breite, González, Hála – Růsek. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

OFFICE house Olomouc

Katalog firem » Služby » Pronájem virtuálních sídel a kanceláří

Virtuální sídlo pro firmy, provozovny, adresa trvalého pobytu. Cena zahrnuje umístění sídla firmy, provozovny nebo adresy trvalého pobytu na prestižní adrese Riegrova 17, Olomouc, v centru měst...