Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 12.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sedlák odchází ze Sigmy do Chorzówa

Sport

4.2.2023

Autor: Petr Pelíšek

Záložník Jan Sedlák opouští SK Sigma Olomouc a přestupuje do polského Ruchu Chorzów. Kluby o tom informovaly na svých webech. Na Hané strávil rok a půl.

Sedlák přišel do Sigmy v létě 2021 ze Zbrojovky Brno. Odehrál v první lize na Hané 26 zápasů a vstřelil jednu branku. „Honza neměl takové vytížení, jaké by si představoval on i klub. I proto jsme se rozhodli, že mu umožníme využít nabídky, která se naskytla. Do další kariéry mu přejeme hodně štěstí,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Ladislav Minář.

„Bavili jsme se s trenérem, že pokud by byla nějaká nabídka, že mi nebudou bránit. Přišla nabídka z Polska, za kterou jsem velmi rád. Moc jsem neváhal, vyzkouším si zase něco nového,“ uvedl Jan Sedlák. „Na Sigmu budu vzpomínat jen v tom dobrém. Hlavně na kabinu, protože i když jsem tady nebyl zase tak dlouho, tak jsem si kluky hodně oblíbil. Očekávání byla asi větší z obou stran. Zpočátku to bylo dobré, když jsem hrával, později už méně, protože každý fotbalista chce pravidelně nastupovat,“ podotkl.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip